Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym sie dowiedzieć co to jest a mianowicie ekranik pod obrotomierzem pod samą 7 i pokazuje mi on cyferke nr 3 o co chodzi nie wiecie może ? napewno ktoś wie więc piszcie :) Pozdro FunS BmW
Opublikowano
Sprecyzuj pytanie, albo zapodaj fotę, plizzzzz....

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
sprecyzuje pytanie bo nie mam aparatu cyfrowego więc ... mam licznik w moim bmw E-30 na szerokiej lampie z 90 roku zwykłe 1,6 M40 kolega ma taka samą tylko on ma na dole pod obrotomierzem skale spalania :) normalne w BmW ale ja nie mam tego ale za to mam pod samą 7 mały ekranik on może ma z 3 mm i jest okragły a w środku mam białą cyferke 3 i zastanawia mnie co to jest ? pomocy ...
Opublikowano
dostalem od KICHY instrukcje na plytce i wielkie dzieki mu za to :handshake: :cool2: , sam posiadam e-30 lecz z takim wyswietlaczem jeszcze sie nie spotkalem , poszukam jeszcze raz w instrukcji moze nie zwrucilem uwagi , jesli czegos sie dowiem to ci napisze w nastepna sobote , moze jest mala zmiana z innego modelu , bede szukal , pozdro
Opublikowano
Zmiana ? po Numerze Win wynika z tego że moje BmW jest ze stycznia 90 roku moze masz racje że to jakis model przejsciowy ... bardzo byłbym wdzięczny jakbyś mi napisał co to jest ?
Opublikowano
Mam w domu dwie instrukcje do E-30. Niemiecką i Angielską. Mam również ksiązke -sam naprawiam... - szukałem dwa dni i nic na ten temat w tej literatuze nie bylo. ZAGADKA!
Radość z jazdy!!