Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed każdą pełną godziną(jakieś 15sek przed) będzie trzykrotny gong.
???

dziwne ja mam pojedynczy

Opublikowano
ja mam takie "pik pik pik" nie wiem,może dlatego ze masz nowszą E32 od mojej to się czymś to różni

Powinno być pik pik pik, może kolego wyżej masz odłączoną w gongu jedną wiązkę i Ci sygnalizuje godzinę tak jak gong błędu :)

Opublikowano
nieprawda nic nie ma uszkodzone to czy jest pojedyńczy czy potrójny gong ustawia się w ukrytych opcjach nie pamiętam dokładnie która to musiałbym sprawdzić!!!!!!!!!!!!!

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
nieprawda nic nie ma uszkodzone to czy jest pojedyńczy czy potrójny gong ustawia się w ukrytych opcjach nie pamiętam dokładnie która to musiałbym sprawdzić!!!!!!!!!!!!!

Test 18 :cool2:

Trwa ładowanie podpisu...
Opublikowano
a czy ktoś wie co mam zrobić bo bawiłem sie BC i nie dziala mi teraz czasowe oswietlenie wnetrza. tzn. gasnie od razu a wczesniej po zamknieciu drzwi jeszcze swiecilo kilka sekund i dopiero gaslo? Jakies pomysły?? autko e32 740
..:: Burzę Mity Wyobraźni ::..
Opublikowano

A skoro mowa o "gongu" to jest możliwość podpięcia sie pod niego?

Chodzi o to, że mam w aucie przypominacz o załączeniu świateł mijania, który uruchamia jakiś badziewny buzzer.

Mam pomysł, żeby wykorzystać wbudowany gong, bo ma w miarę przyjemny dźwięk.

Trwa ładowanie podpisu...
Opublikowano
A skoro mowa o "gongu" to jest możliwość podpięcia sie pod niego?

Chodzi o to, że mam w aucie przypominacz o załączeniu świateł mijania, który uruchamia jakiś badziewny buzzer.

Mam pomysł, żeby wykorzystać wbudowany gong, bo ma w miarę przyjemny dźwięk.

Na pewno się da, chyba gdzie jest gong Ci nie trzeba tłumaczyć?