Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
martino281 co oznacza ta ryba co masz z tyłu przyczepioną?

podobno to jest znak ze jedzie katolik, to prawda?

sory za OT :twisted:

Nie, znaczy coś "podobnego", nie chcę obrażać nikogo. Ale blisko tej wiary...

Przeczytałem ten post i tak popatrzyłem dziś na kierownicę w mojej beti. I się lekko zdziwiłem. Lewa strona jest bardziej wytarta niż prawa, może nie dużo ale widać. Na liczniku jest 250k km a podejrzewam, że jest o 100 tyś. więcej.

Czy to Ci coś pomorze nie wiem. Ale samo wytarcie kierownicy nic nie znaczy, tak jak pisali inni. Jeden trzyma tak, drugi inaczej. Gorzej z lewarkiem od biegów, coś go zjadło? :wink: Czy co? :wink:

Opublikowano
Gorzej z lewarkiem od biegów, coś go zjadło? :wink: Czy co? :wink:

jest on od ///M takze napewno jeździł już w niejednym aucie dlatego może być podłachany

:twisted:

Opublikowano
Gorzej z lewarkiem od biegów, coś go zjadło? :wink: Czy co? :wink:

jest on od ///M takze napewno jeździł już w niejednym aucie dlatego może być podłachany

:twisted:

Wiem, widziałem. To był taki żart. :twisted2: Może niezbyt udany, ale cóż. Trudno. :) :mrgreen:

Opublikowano
To wszystko wróżenie z fusów. Chcesz się przekonać jaki ma przebieg to jedź do serwisu. To nie jest droga usługa.

servis musi rozebrac silniczek i po zuzyciu czesci okresli przebieg i to tez nie z dokladnoscia bo powiedzą ci jeszcze coś takiego:

"przebieg jest taki i taki albo moze byc duzo mniejszy taki jak Panu się wyswietla tylko poprzedni wlasciciel jeździl na bardzo słabym oleju"

wiem ze tak mogą powiedziec bo tak powiedzieli znajomemu

(jesli auto nie bylo servisowane to przebiegu nie jest w stanie ustalic nawet servis)

Opublikowano

pytalem w serwisie czy mogą sprawdzić w systemie autentyczność przebiegu skoro jeszcze w 2005 właściciel był w serwisie,to gościu powiedział że mają zakaz udzielania takich info...

Znalazłem jeszcze jakies kwity z dekry i tak: w 2000r-przebieg 31245, w 2005r-przebieg 132028, w 2007r-przebieg 160438.

Szczegolnie podoba mi sie ten kwit z 2000r z którego wynika,ze przez pierwsze 3 lata bunia zrobila naprawdę 31tkm! Jakos nie wierzę żeby 8 lat temu ktoś chcial w 3letnim aucie kombinować przy liczniku i kwitach

Opublikowano
pytalem w serwisie czy mogą sprawdzić w systemie autentyczność przebiegu skoro jeszcze w 2005 właściciel był w serwisie,to gościu powiedział że mają zakaz udzielania takich info...

Znalazłem jeszcze jakies kwity z dekry i tak: w 2000r-przebieg 31245, w 2005r-przebieg 132028, w 2007r-przebieg 160438.

Szczegolnie podoba mi sie ten kwit z 2000r z którego wynika,ze przez pierwsze 3 lata bunia zrobila naprawdę 31tkm! Jakos nie wierzę żeby 8 lat temu ktoś chcial w 3letnim aucie kombinować przy liczniku i kwitach

wiesz no jest to mozliwe oczywiscie :P jak kupowalem swojego to mial tifa na 140k ale wiesz też moze być różnie :P

proponuje nie kierować się w pierwszej kolejnosci przebiegiem :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

nastąpił przełom :twisted:

Pod skrzynką z bezpiecznikami zauważyłem jakiś liść czy papier.Po pół godzinnej walce udało mi się w końcu wyjąć.

Była to katrka z BMW AG po wymianie oleju-po kolejnej godzinie rozszyfrowywania odczytałem,że zalane było 0W40 BMW coś tam LONGLIFE dnia 28.12.2005 i przy przebiegu 132tkm !! Więc wychodzi na to że od tamtej pory przez ponad 2lata zrobiła niecałe 30tkm. I co wy na to???

Opublikowano
no to dobrze tylko sie cieszyc :mrgreen:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!