Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzam sie do sprzedaży swojego auta ktore zostało sprowadzone z austrii w sierpniu 2005 z przebiegiem 241 tys/km pierwszy wlasciciel w kraju jezdzil autem przez rok i przejechal 18 tys . We wrzesniu 2006 odkupilem autko jako uszkodzone przodem ( 259tys/km) . wymieniłem lampy/kierunki 496zl, paski(wielokl./klima) 76zl,gril z nerkami 260zl, napinacz paska wieloklinowego 112 i maske 412zl i pas przedni 140zl. poskladalem auto na podworku i jezdzilem nim przez ponad rok z maską w kolorze wisniowym:) po polozeniu czarnego wosku niewiele sie w nocy roznil od reszty (czarne auto). w miedzy czasie wymienilem elektrozawory nagrzewnicy 132,piastel lewa z lozyskiem 330zl z wym. tlumik koncowy 136zl,olej w skrzyni 40zl, olej w silniku, łączniki stab 2szt 53zl,dokupilem halogeny 146zl, kierunki boczne wymienilem z pomaranczowych na dymione 50zl, szybe tylna 400zl, dokupilem jedna opone letnia taka jak mialem na zapasie 150zl, wymienilem kolo dwumasowe 360zl pod koniec 2007 roku kupilem blotnik lewy bo tamten mial lekko zagiety naroznik 97zl, prog prawy 130zl kilka plastikow i polakierowalem kilka elementow 1000zl ,nie dawno wymienilem rowniz lozysko/piaste prawy przod 220zl po raz kolejny łączniki stab tym razem za 74zl filtr powietrza, swoznie w wachaczach zarowno dlugie jak i krotkie wraz z poduszkami silnika 540 zl i swiece zarowe doslownie kilka dni temu 200zl . obeznie auto ma przebieg prawie 278tys i wystawilem go na sprzedaz za 15500 do negocjacji

http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=312515143

, do wymiany jest silnikiczek wentylatora klimy(caly wentylator to koszt 370zl i jeden czujnik abs).

Opublikowano
a dlaczego nie - ja niedlugo sprzedaje tds i powiem a nawet sie pochwale ze mam pompe wtryskowa i zawieszenie i sprzeglo nowe. a przebieg to 260 w orginale, a co - koles ma kupic innego lub wraka tds i zaraz po kupnie robic to - a tak juz ma to poza soba.
PRANIE TAPICEREK SAMOCHODOWYCH 0 504 256 487
Opublikowano
Cena ciekawa i jak do negocjacji to fajnie, ciekawe ile jestes sklonny spuscic? :) Jak patrze na fotki wyglada auto ladnie, jedyne czego mozna sie czepic to przedni zderzak po lifcie ale niekazdy o tym wie, a i jak nie ukrywasz stluczki to tym bardziej nie mozna miec zastrzezen... Powodzenia przy sprzedazy :cool2:
Opublikowano
Cena ciekawa i jak do negocjacji to fajnie, ciekawe ile jestes sklonny spuscic? :) Jak patrze na fotki wyglada auto ladnie, jedyne czego mozna sie czepic to przedni zderzak po lifcie ale niekazdy o tym wie, a i jak nie ukrywasz stluczki to tym bardziej nie mozna miec zastrzezen... Powodzenia przy sprzedazy :cool2:

jesli chodzi o zderzak to jest oryginalny on nie byl nawet uszkodzony . z modelu po lifcie jest tylko grill i nerki z ktorymi o wiele lepiej wg mnie wyglada

Opublikowano

myśle że to dobra cena dla kupującego a moze nawet i b.dobra :P spokojnie ją opchniesz za 15.5k a jeszcze jak jesteś skłonny opuścic to juz wogle :P

nie wiem jak z popytem na tą pojemnośc bo slyszlaem ze Polacy wolą kupować raczej małe silniki nie wazne czy diesel czy benzyna.

powodzenia-chociaz mysle ze ci nie bedzie potrzebne :8)

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
To jak to jest w tymi zderzakami? Zawsze myslalem ze te z drobna kratka wlotu powietrza (pod rejestracja) sa po lifcie a z wiekszymi (jak u mnie w galerii) sa przed liftem :think: Moze ktos zweryfikuje moj swiatopoglad? :)
Opublikowano
To jak to jest w tymi zderzakami? Zawsze myslalem ze te z drobna kratka wlotu powietrza (pod rejestracja) sa po lifcie a z wiekszymi (jak u mnie w galerii) sa przed liftem :think: Moze ktos zweryfikuje moj swiatopoglad? :)

z cienka kratką jest od konca 94roku i wtedy tez weszly kierunki w blotnikach natomiast lift ze zmiana grila w 97roku wszedl

Opublikowano

W opisie wyposażenia masz "bad look" :D O co w tym chodzi? Ja myślałem zawsze ze "bad look" jest wtedy gdy np. maska nachodzi na światła przednie :mrgreen: Zamieszałem się teraz :D

P.S. Ładna furka :cool2:

:)
Opublikowano
W opisie wyposażenia masz "bad look" :D O co w tym chodzi? Ja myślałem zawsze ze "bad look" jest wtedy gdy np. maska nachodzi na światła przednie :mrgreen: Zamieszałem się teraz :D

oczywiscie chodzilo tu o blokade skrzyni biegów "bear lock" :)) juz poprawilem
Opublikowano

oczywiscie chodzilo tu o blokade skrzyni biegów "bear lock" :)) juz poprawilem

Nie chciałbym wyjść na czepialskiego, ale zmieniłeś na "bear look" :mrgreen: "niedźwiedzi wygląd" Hehe ok, juz nic nie mówie :D

:)