Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki wątek..Niedawno nabyłem (oczywiście drogą kupna), e36 320 92 r. nie mam jednak do niej historii serwisowej, ale mam namiary na niemiecki zakład serwisowy BMW AG Dingolf.Service Zentrum bo pod maską pozostała tabliczka wymiany płynu w chłodnicy z dosyć świeżą datą.

Moje pytanie, czy myślicie że warto napisać do tych ludzi i spróbować uzyskać jakieś dane podając parametry auta, VIN itd.? Na pewno mają bazę danych.

Może ktoś już tak zrobił?

pozdrawiam :hand:

Bring Me Woman
Opublikowano
zawsze możesz spróbować :wink:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

dokladnie tak jak pisal poprzednik

vin i do dowolnego serwisu BMW i powiedza Ci jak wyglada sprawa serwisu tego auta

Opublikowano

Ok! To fajna sprawa, wolę jechać do polskiego serwisu niż szyfrować niemieckie hieroglify! :)

Swoją drogą nie wiedziałem, że mogą w PLN-ach sprawdzić auto serwisowane w niemcach!

Jaki może być koszt takiego sprawdzenia?

Dzięki za pomoc !

Bring Me Woman
Opublikowano
Swoją drogą nie wiedziałem, że mogą w PLN-ach sprawdzić auto serwisowane w niemcach!

konwersowaliśmy niedawno na ten temat :8) bo się użyło szukajki to by się wiedziało :wink:

pozdr

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
a po co ci to mniej wiesz badziej sie cieszysz . chcesz nabawic sie nerwicy , leczenie drogie . lepiej wrzystkiego nie wiedziec .
Opublikowano
a ja tam zawsze wole wiedziec jak się ma historia auta ktorym smigam