Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To pewnie juz cos z dvd?

Ja bym za taka kwote bez dvd nie kupowal, nawet gdyby byla mozliwosc zmieniarki itp... dyskoteki nie lubie.

jvc mialo taki dosc fajny model z dvd w okolicach 700-800 zaleznie od sklepu

Pozdrawiam
Opublikowano
To pewnie juz cos z dvd?

Ja bym za taka kwote bez dvd nie kupowal, nawet gdyby byla mozliwosc zmieniarki itp... dyskoteki nie lubie.

jvc mialo taki dosc fajny model z dvd w okolicach 700-800 zaleznie od sklepu

Popieram kolegę tez szukałbym z dvd, no ale tak aby się komponowało z otoczeniem, czerwień w podświetleniu :8)

Opublikowano

nie kupuj soniaka-poprostu nie umieją robic radioodbiorników do samochodu. ja mialem, moj kumpel tez mial-tragedia....mi sie nie zepsul ale gral jakby chcial a nie mogl. ten xplod to tak naprawde g....daje.

ja bym bral jvc, alpine, pioneer, clarion, balupunkt a nie zadne sony, panasonic, kenwood czy LG.Te sobie podaruj jak chcesz zeby "grało":)

Opublikowano
nie kupuj soniaka-poprostu nie umieją robic radioodbiorników do samochodu. ja mialem, moj kumpel tez mial-tragedia....mi sie nie zepsul ale gral jakby chcial a nie mogl. ten xplod to tak naprawde g....daje.

ja bym bral jvc, alpine, pioneer, clarion, balupunkt a nie zadne sony, panasonic, kenwood czy LG.Te sobie podaruj jak chcesz zeby "grało":)

Polecam jvc, pioneera i kenwooda, reszte z tej listy jestem na nie :)

Clarion przereklamowany jak dla mnie, a alpine jakos nie lubie.

Sony z tych nizszych modeli faktycznie nie jest za dobry, nie wiem jak ten.

Pozdrawiam
Opublikowano
jak w temacie: szukam Radioodtwarzacza w cenie do 900zł...

znalazłem Pioneer 6000UB, posiada ktoś to radyjko?? możecie mi coś polecić?? chodzi przede wszystkim o to żeby dobrze grało... z góry dziękuję za pomoc:):)

Zdecydowanie polecam clariona jesli chodzi o brzmienie nastepnie moze alpine i pionka

przereklamowany to jest zdecydowanie jvc o sony nie wspominajac.

Pamietam, ze soniaki mialy bardzo dobre tunery ale dzwiek z tego jest poprostu fatalny.

Na clarionie sie nie zawiedziesz tylko nalezy pamietac, ze baaardzo istotna role pelnia rowniez glosniki!!! a ztym to w e36 przynajmniej z przodu nie oszalejesz. Dobrze do tylu cos duzego wsadzic .