Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem się dowiedzieć gdzie jest zlokalizowana centralka zamka w e32 735.Jakie ma oznaczenia.Czy ktoś ma może rozpiske jakis wyprowadzeń.Na co warto zwrócić uwagę podczas montażu.Czy zamek w beji sterowany jest plusem czy minusem.
Opublikowano
Jak ostatnio byłem u elektryka bo miałem problemy z centralnym to powiedział mi że centralka jest w okolicach komputera.Ale ja mam 316 E36.
Opublikowano
w E-36 centralka jest u pasażera pod nogami za schowkiem nad głośnikiem. czarne pudło przykręcone pionowo do ścianki.
Opublikowano
A czy ktoś wie jakimi numerami oznaczona jest centrtalka od zamka ? Czy można tam bez problemu podłączyć sterownik który dwoma kabelkami steruje otwieraniem i zamykaniem czy potrzeba jakis modyfikacji.
Opublikowano
Moglbys napisac cos wiecej ? Czyli na co zwrocic szczegolnie uwage. Czy da sie podlaczyc czujniki dzwiowe do alarmu w ten sposob zeby podlaczyc tylko jeden bez koniecznosci wpinania sie we wszystkie drzwi ?
Opublikowano
Chciałem się dowiedzieć gdzie jest zlokalizowana centralka zamka w e32 735.Jakie ma oznaczenia.Czy ktoś ma może rozpiske jakis wyprowadzeń.Na co warto zwrócić uwagę podczas montażu.Czy zamek w beji sterowany jest plusem czy minusem.

Tutaj masz wszystko opisane:

http://bmwe32.student.utwente.nl/johan/remote_locking/remote_locking.html

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Gomes