Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie, przymierzam się do usunięcia gazu z auta, ile to może kosztować i gdzie mogę to zrobić? Czy mogę sprzedać wymontowaną instalację później? Mam sekwencję a butla ma poj 65l.
I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
jak w temacie, przymierzam się do usunięcia gazu z auta, ile to może kosztować i gdzie mogę to zrobić? Czy mogę sprzedać wymontowaną instalację później? Mam sekwencję a butla ma poj 65l.

Po kiego sekwencje demontować? Kasa Cię swędzi? :) Coś źle chodzi to naprawić a nie demontować. Sprzedać na allegro albo na forum. A jak nie będziesz mógł dostać sensownej kasy to dam mi znać to może kupie :) O ile rzeczywiście wszystko chodzi.

Pozdrawiam

Opublikowano
Po co cchesz sprzedawac sekwencje jak coś to napisz cene moze odkupie
Opublikowano
chce to usunąć, bo wracam z autem do stanu idealnie seryjnego-po prostu zaczynam bardzo gruntowny remont całego auta a ta instalacja nie była fabryczna, więc pa pa... Auto będzie tylko do jazdy "od święta" i w dalekie trasy, gdzie spalanie aż tak nie będzie bolało-na co dzień mam coś dużo ekonomiczniejszego :wink: Co do samej instlacji jest jak najbardziej ok, wszystko działa i nie ma z nią żądnych problemów-ja po prostu nie chce mieć gazu w aucie tym i już :wink: Co do ceny, to zobaczymy ile zażyczą sobie za jej demontaż, wtedy dam znać
Opublikowano
w v12 miałeś sekwencję?? Naprawdę? czyli 2 instalacje do r6. Przecież zapłaciłeś za tą sekwencję ok 8-10 tyś zł!
Opublikowano
w v12 miałeś sekwencję?? Naprawdę? czyli 2 instalacje do r6. Przecież zapłaciłeś za tą sekwencję ok 8-10 tyś zł!

dokładnie to zapłaciłem 3 lata temu 12 tys zł :mad2:

Opublikowano
w wa-wie polecam warsztat na ostrobramskiej za salonem BMW.Nazywa sie Energy Gaz Polska...tam dobrze gazują i myśle ze dobrze też go zdemontują

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
w wa-wie polecam warsztat na ostrobramskiej za salonem BMW.Nazywa sie Energy Gaz Polska...tam dobrze gazują i myśle ze dobrze też go zdemontują

jak na ironię tam dzwoniłem przed chwilą :mrgreen: Umówiłem się na wtorek, powiedzieli mi, że koszt wyniesie 300zł, więc loozik :wink: Co do sekwencji, sprawa jest otwarta, jeśli ktoś byłby nią zainteresowany, proszę info na PW, o cenie nie będę pisał, proszę o Wasze propozycje, oczywiście na PW :wink:

Opublikowano
W kobyłce jak wjeżdżasz od zielonki miniesz tory to po prawo masz reklamę (żółtą ) skręcasz w lewo z 50 metrów od głównej po lewej str. konkretny kolo mont lpg do aut z usa 5.7 itp

E38E39.pl Zapraszamy

http://forum.7er.pl/images/signatures/1472529404c02d57a7de6b.jpg

Opublikowano

czytalem ze do v12 nie da rady zalozyc dwoch sekwencji od r6

(to napewno bylo na tym forum ale nie moge sie dokopac do tego tematu)

Ale tak czy siak zdecydowanie popieram kolegę w kwestii wyjecia gazu :cool2:

:twisted: