Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gdzie mogę zakupić za rozsądne pieniądze:

-uszczelki pod głowice

-korek wlewu oleju

-drążki kierownicze

-sworznie zawieszenia przedniego

-tuleje do zawieszenia przód

-tarcze hamulcowe i klocki na tylną oś

-

Do tego auto mi strasznie paruje, skąd się może to brać? Nie wiem, czy ta wigoć jest gdzieś ze srodka auta, czy uszczelki szlak trafił...

I'm in love, but don't tell my real Love :D Alpina...
Opublikowano
mam to samo cieknie mi nagrzewnica - dużo roboty będzie przy tym , bo trzeba ściągać całą deskę , ale radzę wymienić bo przez jazdę z dziurawą nagrzwnicą załatwiłem u siebie albo uszczelkę albo głowicę....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

Co do czesci - polecam sklep na Narbutta.

Co do parowania - a jak z wilgocia w srodku? Moze masz np. mocno nasiakniete woda dywaniki?

A jak dzialaja nawiewy? Nie sa czasem przypchane?

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Co do czesci - polecam sklep na Narbutta.

Co do parowania - a jak z wilgocia w srodku? Moze masz np. mocno nasiakniete woda dywaniki?

A jak dzialaja nawiewy? Nie sa czasem przypchane?

dywaniki są suche, nie czuć wilgoci, tylko jak wsiadam, dosłownie po chwili szyby są zaparowane i para się długo utrzymuje, poza tym, im większą temperaturę ustawię na nawiewach, tym słabiej leci powietrze z nawiewów...I wogóle coś kiepsko działają a wiatrak nawiewu jest nowiutki wsadzony...

A-nie czuć na szczęście tego słodkawego zapachu o którym wspominaliście

Opublikowano
u mnie też dywaniki były suche , ale wykładzina pod już nie!!! teraz doczytałem w Twoim opisie , że nabyłeś Alpinę B12 .... :cool2:

nabyłem-ależ to jest cudo :D :8) :D :8) :D Wykładzina pod dywanikami jest też sucha, dlatego zgłupiałem już sam... :mad2: