Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ci co mijało ich mondeo na sygnale musieli mieć niezłego pietra myśląc, że to o nich chodzi. :twisted2:
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
Opublikowano

słaba jakość tego filmiku :x ale akcja niezla :lol:

ktoś się pokusi o rozszyfrowanie modelu? :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Hehe w BMW musiał mieć dobry silnik bo te mondeo nie należą do mułów, ale podziwiam na tak kiepskiej drodze z takimi prędkościami to musiało się tak skończyć...
Kamil
Opublikowano

na filmie od razu widac co to bylo- bmw e39 2,0 d :norty:

a mondeo 2,5v6 nawet z takim nie daje rady.....

bo tak to sie konczy gdy panowie wladza jada....

oni sa stworzeni do chodzenia po chodnikach he he :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
sam jestem ciekawy, raz mnie capneli pomino odpalonego CB :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
raz mnie capneli pomino odpalonego CB :)

mobilki nie powiedziały ze misiaczki jeżdżą? :twisted2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
raz mnie capneli pomino odpalonego CB :)

mobilki nie powiedziały ze misiaczki jeżdżą? :twisted2:

powiedzialy... "uwaga na federalnych, maja czarna beeme!" :D

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
dla mnie idioci, rozumiem zeby gonili jakiegos morderce,czy bin ladena, ale tak ryzykowac zycie innych uczestnikow ruchu ,bo wyprzedzil ich samochod jadaca dosc szybko ? Zobaczcie gdzie ten idiota wyprzedza, na niewidocznych zakretach !! Przeciez maja radio , mogli blokade zrobic itp. A tak skonczylo sie jak sie skonczylo, a my za to placimy. ehhhh polska

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg

Opublikowano
dla mnie idioci, rozumiem zeby gonili jakiegos morderce,czy bin ladena, ale tak ryzykowac zycie innych uczestnikow ruchu ,bo wyprzedzil ich samochod jadaca dosc szybko ? Zobaczcie gdzie ten idiota wyprzedza, na niewidocznych zakretach !! Przeciez maja radio , mogli blokade zrobic itp. A tak skonczylo sie jak sie skonczylo, a my za to placimy. ehhhh polska

Zgadzam się, ale dyskusja toczyŁaby się pewnie inaczej gdyby ścigali skradzine BMW kogoś z forum.

Opublikowano

:shock: Koles w BMW musiał trochę ogarniać, coś mi sie zdaję ze wiedział ze Policjanci go nie dogonią....

Natomiast panowie P..... mogli sobie podarować taki poscig i urzadzić blokadę. Właczenie kogutów nie zwalnia ich od myślenia.

..a że polski naród nie potrafi jeździć to zawdzięczamy instruktorom z 2 letnim stażem jako kierowcy..siurki uczą jeżdzić siurków więc póki się to nie zmieni to dalej będziemy jeżdzić za tłumokami 70km/h za miastem bo większa prędkość ich przeraża

Jeden z komentarzy pod filmikiem. Dosadnie określa sytuacje.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Zgadzam się, ale dyskusja toczyŁaby się pewnie inaczej gdyby ścigali skradzine BMW kogoś z forum.

To fakt

Była E34 M50 2.5 24v :) czerwona

Była Lancia Lybra 2.4 jtd SW lx 2000

Jest Citroen c5 2.2 hdi 2001 exclusive

Jest E34 524 td 1991

1997 YZF 750R (4hd)- sold- nastepny sezon juz hayabusa

http://img244.echo.cx/img244/9103/podavatar6bx.jpg