Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czy ktos juz moze czyscil podsufitke biala w e39?jak tak to jakim SRODKIEM?i z jakim skutkiem?nie chcialbym ryzykowac bo chodzi mi o to zeby nie zostaly zadne plamy na niej oczywiscie. :doh: Pozdrawiam i czekam na porady
Tylko BMW !!!
Opublikowano
Witam czy ktos juz moze czyscil podsufitke biala w e39?jak tak to jakim SRODKIEM?i z jakim skutkiem?nie chcialbym ryzykowac bo chodzi mi o to zeby nie zostaly zadne plamy na niej oczywiscie. :doh: Pozdrawiam i czekam na porady

775A Idywidual :cool2:

a tak naprawde kiedys czyscilem w E38 mozna na dwa sposoby :

Typ 1

Auto Komis - oster srodki typu Bremsen Reiniger efekt pioronujacy ale przez nieuwagę można zepsuć powlokę tapicerki zwłaszcza na zagięciach,

Typ 2

dla Relaksu - woda i delikatna gąbka czasochłonne ale da sie wyczyścić , unikać środków chemicznych

Opublikowano
ja prałem w wakacje w e32 i w e39.troche ciepłej wody delikatna gąbka i troche vanisz-u wlałem do wanienki,efekt bardzo ładny,nie wisi ani nic z tych rzeczy

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Tak-ale dokładnie był on w płynie :wink: polecam tan preparat do podsufitki-sprawdziłem go i kilku moich znajomych też go używało i nie mieli problemów że coś sie odkleiło czy coś takiego...

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

hej,

ja miałem duże sprzątanie po czystym niemcu i jego dziciakach,

do tego używalem

K2 TAPiS spray,

rezultaty bardzo dobre,

ale trzeba uważać i nie przesadzać bo mogą robić sie zacieki

Opublikowano

Ja używam vanisza dobry i przetestowany na mojej białej podsufitowce oraz innych elementach tapicerki :cool2: Nie zostawia plam i smug oczywiscie wszystko z umiarem . Testowalem tez vezyr ale nie dopierał plam.

P.S. Lepiej 2 razy wyprac dane elementy niz przemoczyć tapicerke.

Pozdrawiam