Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadłem na pomysł aby wstawić zegar ciśnienia doładowania ale w tym temacie jestem cienki i czy duzo roboty i gdzie miałbym się podłączyć i czy w ogóle możliwe?

zegar bym sobie schował w dyskretnym miejscu oczywiście tak aby nie rzucał sie w oczy

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

biały odpada ze względu na kolor wnętrza (czarny) poza tym bedzie i tak dyskretnie założony może koło popielniczki jak sie z "tyłkiem zmieszczę" bo są dość głębokie a jak nie to gdzieś indziej

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
No wlasnie chetnie bym to zrobil u siebie, ale zbytnio miejsca nie ma... i gdzie to wcisnac... z kolei przy zapalniczce to malo widoczne z pozycji kierowcy, musisz odwracac wzrok od drogi...
Pozdrawiam
Opublikowano
No wlasnie chetnie bym to zrobil u siebie, ale zbytnio miejsca nie ma... i gdzie to wcisnac... z kolei przy zapalniczce to malo widoczne z pozycji kierowcy, musisz odwracac wzrok od drogi...

ale cio ty chcesz sobie wstawić przecież nie masz turbo, jak co to voltomierz, ciśnienie oleju itd.

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
nie, johny chce wstawic sobie shift light bo jest szybki i wsciekly (bo ma BMW a nie honde civic coupe)
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano

Heh... tam jest cala masa podobnych wynalazkow, ale akurat mowilem o wskazniku doladowania.

ale cio ty chcesz sobie wstawić przecież nie masz turbo, jak co to voltomierz, ciśnienie oleju itd.

Turbiny nie mam?

Pozdrawiam
Opublikowano
Heh... tam jest cala masa podobnych wynalazkow, ale akurat mowilem o wskazniku doladowania.

]

Turbiny nie mam?

nie wiem jakie naklejki sobie ponaklejałeś na tylną klape moze i "TURBO"

ja myślę ze ty chyba jaja s sobie robisz - tzn. kontrolujesz to wszystko.

specjalnie coś palniesz głupiego aby rozkręcić forum

Dla 3/4 ludków na forum napisałeś elaborat ze spoiler hella do 5 e34 ma przy 90km/h docisk jak Porsche 911 Turbo przy 200km/h :duh:

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
A gdzie niby ją masz? :duh:

To bylo pytanie retoryczne ;)

Montujesz czujnik w kolektorze i masz...

nie wiem jakie naklejki sobie ponaklejałeś na tylną klape moze i "TURBO"

ja myślę ze ty chyba jaja s sobie robisz - tzn. kontrolujesz to wszystko.

specjalnie coś palniesz głupiego aby rozkręcić forum

Dla 3/4 ludków na forum napisałeś elaborat ze spoiler hella do 5 e34 ma przy 90km/h docisk jak Porsche 911 Turbo przy 200km/h Surprised

Zalosne :/

Zadnych naklejek nie ponaklejalem...

Niezla wyobraznia z takimi porownaniami...

A na powaznie to nie ma miejsca w e34 na takie wskazniki... jakby ktos zrobil jednak u siebie to foto mile widziane, a miejsce przy zapalniczce jest niezbyt ...

Pozdrawiam
Opublikowano

witam,

czy montował ktoś z was wskażnik ciśnienia oleju ?

chodzi mi o to gdzie i jak prawidłowo podłączyć , czy pod seryjny czujnik , czy trzeba jednak montować dodatkowy- jeśli tak to gdzie najprościej i najlepiej?

Zdrówko

Dario