Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chciałbym kupić nakładki na pedały z antypoślizgową zakładką ponieważ na fabrycznych ślizga mi się noga jak wcześniej po śniegu lub po lodzie chodziłem:)

Na allegro znalazłem dwa fajne rodzaje do BMW ac schnitzer albo M technik jednak mimo nie małej ceny wątpie żeby były to oryginały gdyż wyglądają tak samą a tylko naklejka sie zmienia.

Mam więc pytanie czy ktoś kupował takie gadżety i gdzie można kupić oryginalne nakładki. Nie muszą być m technik, najlepiej jak najbardziej fabryczne.

Kiedyś miałem blisko do salonu schnitzera na alejach jerozolimskiej w warszawie ale już nie ma go i nie wiem gdzie kupić takie cuś.

Wszystko z Miłości do Bawarii
Opublikowano
Na allegro znalazłem dwa fajne rodzaje do BMW ac schnitzer albo M technik jednak mimo nie małej ceny wątpie żeby były to oryginały gdyż wyglądają tak samą a tylko naklejka sie zmienia.

a skoro nie wiedac roznicy to po co przeplacac?? :)

Kup w realu za 20pln i bedziesz mial to samo :)

Opublikowano
Popieram Kolegę Centrino... Kto Ci będzie zaglądał do pedałów??? A jak się brzydzisz nakładek z marketu, to w nagłówku masz link do BMW i sobie spraw oryginalne :norty:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Nie lepiej kupic nakladki np Sparco za ok 100-150zl i jezdzic pewnie, bo takie z marketu za 20zl to moga byc rozne np moga spasc w najbardziej nieoczekiwanym momencie :mrgreen: