Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w takim temacie. Przy równej jeździe (nie przyśpieszam i nie hamuję silnikiem) slyszę syczenie dochodzące z okolic silnika. Pod maską mam 2 litry V6.

Za sugestię i pomoc dzięki. :modlitwa:

Opublikowano

mam problem, nie wiem o czym do mnie piszecie,

mam prośbę napiszcie jaśniej, jeźdżę moją beemką ponad rok, wcześniej jeździłem przyrządami do jeździenia, autko ma duszę ale niestety syczy.

320i V6 e46 z 1998 roku.

Opublikowano
Kiedyś kierowcy znali swoje auta od podszewki, a teraz? :roll: Nawet nie wiedzą co mają pod maską... :doh: :naughty:

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Hm... jednak upierałbym się, że masz R6, ale... może się złamało w połowie, przegięło i jest V6??? W takim razie, jak pisze Walczy - też upatrywałbym się usterki właśnie w tym.
Kai
Opublikowano

Ta odpowiedź nie jest do wszystkich.

"Szczęśliwi posiadacze" domyślą się że to do nich.

Prosząc was o pomoc myślałem że mogę na nią liczyć. Ku waszemu zdziwieniu zdaję sobie sprawę z różnicy pomiędzy V BMW a np. amerykańca. Wiem że mam poprzecznie położaną a nie wzdłóż. Ale widzę że wy widzicie V tylko z przodu.

Niektórzy powinni sobie zrobić przeszczep a inni zajrzeć na stronę z dowcipami bo tutaj nie znajdą mocnych wrażeń z tej dziedziny.

Zastanawiam się po co należą do klubu.

Wnioskuję że niektórzy z was nie wiedzą po co mają samochód tej marki, może wydaje się im że to moda albo pasuje do nich stereotyp jaki przypisuje się posiadaczowi BMW - aż wstyd i współczuję.

Nie musicie odpisywać bo nie mam zamiaru tutaj już zaglądać.

Opublikowano
Ku waszemu zdziwieniu zdaję sobie sprawę z różnicy pomiędzy V BMW a np. amerykańca. Wiem że mam poprzecznie położaną a nie wzdłóż. Ale widzę że wy widzicie V tylko z przodu.

Jest środek nocy i nie wiem czy dobrze kminie, ale Michał napisał, że ma V6 w swoim E46 w dodatku położone poprzecznie?! O kuźwa :shock: I jeszcze nie kumam o co biega z tym, że widzimy "fałke" tylko z przodu, wytłumaczy mi to ktoś?

http://img119.imageshack.us/img119/5599/e125ty.jpg

"Człowiek więc najpierw czekał na Chrystusa, a jak już się doczekał, to wsiadł do samochodu. I stał się wolny."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.