Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to fakt mógł pominąć ten text z pijakiem i św Piotrem, bo nic mądrego to nie wniosło, a wręcz przeciwnie

ps. pijany = potencjalny morderca, jak sam zginie to nie szkoda, gorzej jak komuś zrobi krzywdę, jak dla mnie za spowodowanie wypadku po pijaku powinno się karać tak samo jak za próbę morderstwa/ morderstwo i tyle

a wracając do tych 4 rurek to chyba większy wstyd montować coś takiego w 520i niż w 530d, trochę dymu nikomu nie zaszkodzi :lol: co najwyżej trzeba częściej i dokładniej myć zderzak

ps może ktoś napisze jak to wykonać, bo sprawę tego czy zamontować czy nie pozostawmy właścicielowi, z tematu o 540i pamiętam że nie da rady wstawić tłumika po drugiej stronie bez większej rzeźby :roll:

Opublikowano

ALE WIDZę żE na forach to poza porządnymi moderatorami to siedzą jakieś dzieci z e36-tkami bo tanie..i na niczym się nie znają...pozdrawiam :roll2:

Kolego posiadam E-36 , jestem fanem tego modelu i nie zycze sobie abys zwracał się z tekstem ze mam bo tanie

mam tez E-38 i bylem posiadaczem kilku innych sztuk , przypuszczam ze w zyciu mialem wiecej BM-EK niz Ty kobiet także pomysl zanim napiszesz

Polecam dokładne czytanie postów...

Opublikowano
powiem na koniec tylko jedno : jaki to tupet trzeba miec, zeby wejsc w grono osob, ktore jakos juz od jakiegos czasu sie zna- bardziej lub mniej- niewazne i wypisywac takie bzdury. Od zamykania tematow sa moderatorzy i oni wiedza, ktory temat zamknac a ktory nie. Napisz kilkadziesiat madrych postow, pomoz komus rozwiazac problem.Powiem ci to, co powiedzial mi kiedys ktos, kogo bardzo szanuje: nigdy nie masz drugiej okazji, zeby zrobic dobre pierwsze wrazenie. A zrobiles je fatalne.
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano

eeeeej PANOWIE! Trochę spokojniej! Chłopak może pierwszy raz na jakimkolwiek forum się wypowiedział, a wyście go ZAGRYŹLI! Też nie popieram takiego wstępu, jak on zafundował ale co po niektórzy w swoich "moralizatorskich" komentarzach posunęli się chyba o nie jeden krok za daleko...

Z tym Piotrem to fakt, było nie na miejscu. Ale nie musowo kogoś od chamów od razu wyzywać! Jeśli to forum ma być porządne i kulturalne, to ten wątek zupełnie tego nie dowodzi.

Co do 4 rur, to w dieslu jest nieporozumieniem, ale jak ktoś się z tym nie zgadza, to ok. Jednak nie musi też po nim "jechać"! A jak nie wie jak to zamontować, to wyrazić kulturalnie swoje zdanie i basta.

Co do zamykania wątku, to oczywiste jest, że nasz założyciel tematu go zamknąć nie może, bo to nie mod. Ale przynajmniej poinformował że uzyskał potrzebne mu informację gdzie indziej, bo ponad 30 wypowiedzi na naszym forum mu w niczym nie pomogło. Nie każdy daje znać, że sprawa zakończona i wiszą potem tematy które są odgrzewa po połowie roku.

Czasami się dziwiłem że Moderatorzy są momentami tak surowi. Teraz się już nie dziwię i popieram ich w 100%. Bo co poniektórzy zamiast wykazać się forumowym doświadczeniem, to wykazali się zupełnie czymś innym.

:nienie:

Opublikowano (edytowane)

Po pierwsze schowaj ten palec.

A gdyby to dotyczyło kogoś z Twojej rodziny (pomimo sytuacji) z alkoholem a gość napisałby o tym jak o udanym polowaniu?

ALE WIDZę żE na forach to poza porządnymi moderatorami to siedzą jakieś dzieci z e36-tkami bo tanie..i na niczym się nie znają...pozdrawiam

Kolega sam wie ze źle się zachował. Po drugie pojechał po uzytkownikach E36 i napisał o Nich jak o gorszych od siebie...

Edytowane przez TSA55
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
electro: mocno i dosadnie ale w samo sedno:) az sie teraz sam do siebie smieje, w dwoch slowach stresciles to co ja probowalem tlumaczyc kilkunatsoma zdaniami. Nie popieram takiego slownictwa , ale to bylo.... extra:) pozdrawiam:)
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano
To nie ładnie zrobił tam go wysyłając :naughty: A co do tematu, to czy DOBRZE się zastanowił, że chce zakładać 4 rury :shock: do diesla??

moze padł na taki pomysł dzieki wpływom kolesia wyslanego do sw Piotra????

koles nawiedza go w nocy i podsuwa chore pomysly

tak z zemsty :D

poza tym panowie czarny dym z 4 rur to nie to samo co z jednej. :norty:

no i przede wszystkim :norty: koncowki zagiete do gory :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
poza tym panowie czarny dym z 4 rur to nie to samo co z jednej. :norty:

no i przede wszystkim :norty: koncowki zagiete do gory :norty:

A moze wysunąc te 4 rury ponad linie dachu? Bedzie lepszy ciąg :)

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
masz sie czym chwalic o jaaa potencjalny morderca i tyle !!!!!!!takim jak twoj szwagier to powinni zabierac auta !!!! szkoda bmki w tym calym no ale taka osoba nie zasluguje na nia!!!!

Najpierw poczytaj a pózniej pisz.Wyrażnie jest napisane że to jemu gość pijany wyjechał a on w niego uderzył bmką.

Opublikowano

Bardzo proszę moderatorów o zakończenie tematu.

Udostępniłem swoje konto w nie mojej sprawie a mnie się dostało.Co niektórzy zeszli bardzo nisko w swoich wypowiedziach(electro,johann) a emocje trzeba trzymać na wodzy.To właśnie dzięki takim zachowaniom kierowcy tej marki nie mają dobrej opinii.Co do użytkowników e36-tek to nikt Wam nie wytyka t,bo sam taką miałem,ale co niektórzy piszą takie bzdury i akurat mają takie auta ze na nich padło.Wszystkich urażonych NAJMOCNIEJ PRZEPRASZAM.

A i proszę mi powiedzieć dlaczego dostałem ostrzeżenie?Ja nikogo tu nie nazywałem po chamsku jak co poniektórzy nazywali mnie.Proszę o wyjaśnienie.

Jeszcze raz przepraszam tych którzy poczuli niesmak płynący z wypowiedzi z mojego konta.Nic innego nie mogę zrobić. :(