Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witaj ja kupiłem jakieś 2 m-ce temu te http://www.janmor.pl/pl/sklep.php?p=main&s=3&id_marki=007m&model=750i&id_przewodu=00291p

Jestem zadowolony auto chodzi równo, a i cena super :cool2:

Czy przewody były razem z listwą osłaniającą czy osobno i drógie ptyranko czy znajdowały się nanich te dodatkowe osłony termiczne takie latające pierścienie??

Ja kiedyś pytałem w sklepie o Beru,,,cena kopletu wynosiła 1050złale były z listwami, osłonkami ceramiczmymi i chyba nawet czujnik też ale już nie pamiętam

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano

Beru, to dobra firma. Sam ostatnio zastanawiałem się nad kablami tej marki ale ze względów... No wiadomo :) Chociaż mam duuużo mniej cylindrów niż Ty. :mrgreen:

Ostatecznie mój zakup zakończył się na Janmorze i jestem zadowolony - już drugi raz je kupiłem. Na pewno nie pociągną one tak długo, jak wspomniane wyżej beru, ale nie jest z nimi źle.

W komplecie były same kable i były bez, jak to nazwałeś, pierścieni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam.

Podepnę się do tematu : kupował ktoś kopułki i palce do V12 za rozsądną cenę , w sklepie powiedzieli mi 500 za kopułkę i 90 za palec a za kable siadzcie dobrze 1000 za stone . razem 3200 za komplet - zabolało.

Pozdrawiam Kanap.

To nieźle wycenili!!! Ja wymieniłem same kable i świece kopułek nie dotykałem. Za ponad 300zl za przewody do v12 mozna zaryzykować zobaczymy ile pochodzą na razie wszystko ok. Poprzekładałem te śmieszne koraliki czujniki, listwę i gra :)

Opublikowano
Witam.kupował ktoś kopułki i palce do V12 za rozsądną cenę , w sklepie powiedzieli mi 500 za kopułkę i 90 za palec

Ja bym juz wiecej nie poszedl do takiego sklepu. Wpisz w szukajce na allegro "BMW m70" i wyskakuje kopulka 159zl szt i palec 44zl szt, (nowe BREMI) mozesz wszystko kupic od jednego sprzedawcy i placisz raz za wysylke. Jak nie lubisz allegro zadzwon do intercars, mi z 20% rabatem wyliczyli podobne ceny jak z allegro.

Opublikowano
Witam.

Podepnę się do tematu : kupował ktoś kopułki i palce do V12 za rozsądną cenę , w sklepie powiedzieli mi 500 za kopułkę i 90 za palec a za kable siadzcie dobrze 1000 za stone . razem 3200 za komplet - zabolało.

Pozdrawiam Kanap.

Kopułki bosch kosztują u mnie 236zł + palec koło 40

Czyli komplet jakieś 570zł,,, to rozsądna cena i myśle że jakosć też :D

Kable wn beru 1050zł ,,, komplet,,, prawa +lewa strona

Razem 1620zł :duh: i tak sporo

Znam jedną osobe co wymieniła same kopułki +palec i u niej w aucie zdiałało to cuda :wink:

http://img182.echo.cx/img182/3667/bmwx25qo.jpg

Sprzedaje materiał na podsufitki.

Opublikowano

Witam.

No to trochę bardziej rozsądne ceny. Nad wymianą kabli i kopułek zastanawiam się nie z powodu złej pracy silnika ( na wolnych obrotach 2 zł stoi na silniku ) a z racji przebiegu silnika 350000 km. i wieku tychże podzespołów - 16 lat. Świeczki wymieniłem na NGK V-line po przebiegu 160000 km i nie poczułem różnicy więc z kablami jeszcze się wstrzymam. Lecz biorąc pod uwagę że mojej buni nie opłaca się sprzedawać kiedyś mnie i tak to czeka.

Pozdrawiam Kanap

• 1 miesiąc temu...