Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak chcesz to mogę ją jutro obejrzeć, ale jak znam ten komis to nie będzie za bardzo co oglądać.
Opublikowano
Właścicielami samochodów w łukowskich komisach są najczęściej właściciele komisów lub ich znajomi. Miasto małe, a ja tego samochodu nie kojarzę... Dobre samochody rozchodzą się po znajomych, a te które stoją są typowo do handlu.
Opublikowano
Dzięki. To jest ból, od roku prawie poszukuje dobrej 325 (e30 touring) i prędzej się ze..ram na stojąco niz ją znajde :evil: Byłem juz wkilku komisach od Częstochowy po Ostróde i naprawde nie wiem z czego dealerzy się utrzymują. Przecież oni na placach maja same "klocki lego", składaki i padaki......... :duh:
"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
Opublikowano

Taaaak :clap: święta racja. Byłem w Sobote w Ostródzie w komisie. Jest tam 325 Touring (w ogłoszeniu otomoto i allegro z dopiskiem zadbana, choć zdjęcia wskazują że to padaka) ogladam, ogladam i kolejne lego. Pytam sie gościa czy mozna odpalić? "No w tej chwili nie ma akumulatora, ajk byś przedzwonił wczesniej to bym się przygotował". MYśle sobie: debli jakiś :wink:

Dobra przełożył baterie i odpala..........a tu pupa? Nie chodzi :idea: Ale w stanie zaje..istym :worried:

Po prostu masakra, a juz nie wspomne o komisowych cenach....... :mad2:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mam to samo wrażenie jak chodzę teraz po komisach, same padaki, większość aut nawet nie odpala: "Bo benzyny nie ma" "Bo akumulator wyładowany" kto to kupuje :mad2:

Jak to kto? Leszcze dla których BMW obojętnie w jakim stanie to powód do dumy. "Chociaż du.. wyszarpana ale zawsze proszę pana" :lol: Nikt normalny nie wywali kasy za rupiecia kilkunastoletniego jeśli szuka środka do poruszania się bo może kupić młodsze innej marki w lepszym stanie.

Opublikowano
Dlaczego w opisie tego touringa jest "M-pakiet" ?

Bo w Banana Republic of Poland są same m-pakiety i m-powery :roll2:

A na poważnie,to też mnie to zastanowiło,ale po krótkim namyśle doszedłem do wniosku,który widać powyżej :wink:

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

Jak to kto? Leszcze dla których BMW obojętnie w jakim stanie to powód do dumy. "Chociaż du.. wyszarpana ale zawsze proszę pana" :lol: Nikt normalny nie wywali kasy za rupiecia kilkunastoletniego jeśli szuka środka do poruszania się bo może kupić młodsze innej marki w lepszym stanie.

Częściowo się z tobą zgadzam, jest mnóstwo kolesi którzy chcą mieć BMW/Audi/Meredesa itd nie ważne w jakim stanie, ważne aby miało znaczek.

Ale np ja bardzo potrzebuję E32, ponieważ jest to najrozsądniejszy wybór auta to ciągnięcia lawety do 10 tys zł.

Przemyślałem wiele ofert, jeździłem około 60 rożnymi autami i E32 jest po prosty najlepsze w tej cenie... tylko że nic konkretnego jak na razie nie znalazłem :cry2:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano

Wrzucę swoje 3grosze w sprawie komisów

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=70348

Aż do tego zdarzenia nie byłem do komisów zrażony... w końcu nie bywam u nich codziennie ;) Chociaż wcześniej były już jakieś przeboje czy incydenty typu "pod moją nieobecność wycieli tłumik, dogadamy się" .... to jednak dopiero po tym zdarzeniu stwierdziłem że to był ostatni raz jak zajrzałem do komisu.

BMW E32 750iA '91 (magia V12 :twisted2: ) & Honda Shadow VT 1100 -custom- chopper

Ex: BMW E32 735i'87, Mercedes-Benz W123 300 D'79, Ford Fiesta '92, Honda VF 750 F'83, Jawa 350'88, Fiat 126p'89, Yamaha RJX 80 SE'87,Motorynka...

:arrow: Schematy E32 :arrow: CERBER -bezpieczeństwo IT