Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem ciekawy jaki ma przebieg skoro tapicerka była wymieniana ;) i to na jaką ... :duh:
http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano

Uważaj bo zderzak jest już po lifcie a grill jeszcze stary. Może ktoś sobie zmienił bo miał taki humor albo wiadomo co.

Tapicerka to horror :lol:

Może to tylko złudzenie na fotkach ale szczeliny na masce takie jakieś nierówne się wydają.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Tapicerka to horror :lol:

nie wyglada specjalnie ale wychodziły w takiej bo znajomy ma w E-36 sedanie z 1994 r

Opublikowano
Tapicerka to horror

rzecz gustu, mnie osobiście nie przeszkadza bo widziałem gorsze :twisted2:

Może to tylko złudzenie na fotkach ale szczeliny na masce takie jakieś nierówne się wydają.

szczególnie ta z lewej strony. Ale może tak wyszło na foto.

Uważaj bo zderzak jest już po lifcie a grill jeszcze stary.

sory za mały OT ale czym się rózni zderzak po lifcie od tego sprzed?

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

Cześć maniaku bmw

Tak ja znam mam od roku z 92r.

Jak na ten samochód to rewelka , po pierwsze:

1Mało pali jak na taki silnik średnie spalanie to od 6,5-8L zależy od nogi

2Jak na taki samochód to kopa też ma nie takiego złego

3Dobrze trzyma sie drogi

4No i najważniejsze mało awaryjny w porównaniu do tds. Ja mam go rok i nie miałem z nim problemu

5Części dostaniesz z łatwością

Ale uważaj jak będziesz zainteresowany

Posłuchaj jak pali powinien na raz i jak chodzi.

Często jest tak , że ciepły długo odpala to wina pompy wtryskowej ale na wszystko jest sposób można kupić za nie wielką kasę zestaw naprawczy jest tego pełno w ofercie internetowej, ale po co ma wszystko chodzić regeneracja pompy to kosz ok.1500 zł

Dźwięk silnika jest bardzo ważny można wtedy określić ile ma przejechane jak tłucze sie łańcuch albo szklanki wierz mi ten samochód nie ma przejechane 200 tys tylko grubo więcej

Co do zawieszenia to szukaj auta z hakiem seryjnym zazwyczaj jest hak firmy oris ma twardsze zawieszenie tylne

Blach jak nie był bity to bez zarzutu

Opublikowano
Maniek75, autorowi topicu chodzilo chyba o to, czy ktos zna TEN KONKRETNY egzemplarz ;). Ale oczywiscie opinia wlasciciela takiego samego samochodu tez sie na pewno przyda.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
napewno przod byl robiony. kierunki wygladaja jakby zaraz mialy odpasc, a i te wczesniej wspomniane szczeliny blotnik/maska tez nie napawaja optymizmem.
"there's more to living than only surviving"
Opublikowano
Z tą tapicerką przesadzacie. Mam taką w swojej Coupecie i jest OK. Tutaj wyszła zbyt jaskrawa, chyba od lampy błyskowej. Mi się podoba. :-) Oczywiście dywanik to śmietnik. A co do szczelin to różnie bywa. Mój jest z Niemiec, sprawdzany miernikiem grubości lakieru i wizualnie przez 2 fachowców, a maska nie leżała prosto. Czasami reflektory źle leżą. Teraz to już źle leży, bo przywaliłem przy 10 km/h w słup.:cry2: No, ale jest robiona w dobrym warsztacie, parę części wymieniane na nowe lub używki i mam nadzieję, że będzie OK. I przy okazji jakieś inne rzeczy będą zrobione. Tak chciałem się wyżalić. Przepraszam za OT panowie i panie. :mrgreen: