Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego zadajesz conajmniej dziwne pytanie.

1. allegro.pl

2. ebay.pl

3. inne serwisy aukcyjne zarowno nasze jak i zagraniczne

4. wszelkie gieldy samochodowe

5. osoby zajmujace sie sprzedaza czesci do BMW

6. serwis

Opublikowano
nie ma tak latwo : na allegro czy czyms takim nie ma takiego emblematu - ja pare dni temu doslownie kupilem w ASO BMW Inchcape na wroclawskiej w wwie - emblemat sie zamawia i kosztuje kazda czesc po 75 zl czyli 525 tds kosztuje 150 zl. Ale jest piekny:) pozdrawiam
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano
witam widziałem w markecie na dziale motoryzacyjnym oddzielnie literki można komponować co się chce jedna literka 6 zł co prawda nie jest to oryginal ale też nie zle wygląda no i inna cena a tak prywatnie to przylepianie takich napisów to lamerstwo i nie jest do niczego potrzebne ale sory każdy ma swoje zdanie i gust
Opublikowano
witam widziałem w markecie na dziale motoryzacyjnym oddzielnie literki można komponować co się chce jedna literka 6 zł co prawda nie jest to oryginal ale też nie zle wygląda

nie to juz przegięcie , lepiej odlozyc kase i kupic w ASO orginal niz takie majstrowanie uskuteczniac

Opublikowano
zawsze bedzie widac roznice miedzy oryginalem a podroba. A co do cholery jest "lamerskiego" w przyczepieniu oryginalnego emblematu w oryginalnym miejscu i okreslajacy silnik jaki rzeczywiscie znajduje sie pod maska? Naprawde jak to okreslasz "lamerskie" ( to okreslenie swiadczy ze masz raczej "nascie" lat) jest bezpodstawne krytykowanie innych. Niedobrze mi sie robi jak cos takiego czytam.
The Ultimate Driving Machine
Opublikowano
Zdadzam się. Po pierwsze nie uznaję oznakowań. Po drugieliterki z marketu czy Allegro na myjce bezdotykowej albo poodpadają pod cisnieniem a na pewno po jakims czasie zgubią "CHROM"...
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
zawsze bedzie widac roznice miedzy oryginalem a podroba. A co do cholery jest "lamerskiego" w przyczepieniu oryginalnego emblematu w oryginalnym miejscu i okreslajacy silnik jaki rzeczywiscie znajduje sie pod maska? Naprawde jak to okreslasz "lamerskie" ( to okreslenie swiadczy ze masz raczej "nascie" lat) jest bezpodstawne krytykowanie innych. Niedobrze mi sie robi jak cos takiego czytam.

heh Johann moze kolega zamiast naklejac oznaczenie silnika takie jakie ma woli dac sobie naklejke ///M

:twisted:

Opublikowano

heh Johann moze kolega zamiast naklejac oznaczenie silnika takie jakie ma woli dac sobie naklejke ///M

///M-pałer :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
///M-pałer
+
widziałem w markecie na dziale motoryzacyjnym oddzielnie literki można komponować co się chce jedna literka 6 zł co prawda nie jest to oryginal ale też nie zle wygląda

i można ruszać w miasto :norty:

A co do cholery jest "lamerskiego" w przyczepieniu oryginalnego emblematu w oryginalnym miejscu i okreslajacy silnik jaki rzeczywiscie znajduje sie pod maska?

NIC bo tak bawarki wyjeżdżały z fabryki.

Co do oznaczeń to znam gościa który ma silnik 1,6 a na klapie przykleił sobie "330i" :twisted2: :twisted2:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
NIC bo tak bawarki wyjeżdżały z fabryki.

Witaj nie wiem co dokładnie miałeś na myśli mówiąc że bawarki tak wyjeżdżały z fabryki, ale ten emblemat oznaczający pojemność silnika był bezpłatną opcją, więc beemki wyjeżdżały z fabryki i z nim i bez niego !

Opublikowano
daj na allegro na e-34 na sprzedaż i tam sa auta na części te od najniższej ceny dzwoń do takiego tds i pytaj o znaczek wytnie i ci wyśle
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Co do oznaczeń to znam gościa który ma silnik 1,6 a na klapie przykleił sobie "330i" :twisted2: :twisted2:

Znajomy ma ///M3 a na klapie napis 316i

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam wszystkich :D jeśli ktoś z Was poszukuje emblematu 525 tds, dysponuję takowym w doskonałym stanie. Co prawda 525 jest w dwóch częściach ale na łączeniu dolnej listewki i po złożeniu nie ma śladu. :wink:
Opublikowano
a ja mam M na klapie i mam w d.. co sobie inni myślą jest to subtelny znaczek, który w moim przypadku ma pokazać że właściciel lubi BMW
Opublikowano
a ja mam M na klapie i mam w d.. co sobie inni myślą jest to subtelny znaczek, który w moim przypadku ma pokazać że właściciel lubi BMW

Nie lepiej pokazać doskonałym stanem i czystym samochodem? Osobiscie nie uznaję zadnych oznaczeń... Zwłaszcza tych wszystkich M w autach z niemalowanymi zderzakami i korbkami... Auto musi mieć jakis smak...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Dobre, dobre. :) :D

Znajomy ma ///M3 a na klapie napis 316i

Jestem zdania, że moc musi być ukryta... ale w tym kontekście, to powiedzenie nabiera nowego znaczenia. :) :cool2: :mrgreen: