Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam ,jeżdzę na oponach 205/55/R16 letnie chcę zmienić na zimowe 195/65/R15 czy jest możliwa zamiana bo słyszałem że nie i muszę kupić 16"felgi wraz odpowiednimi oponami a dodam że jeżdzę 320D 2000 rok i podobno zamiana jest niemożliwa
Opublikowano

Moim zdaniem powinno sie zakladac najmniejsze felgi ale homologowane przez producenta (patrz blaszka na slupku przy drzwiach). Kwestia ekonomi powinna byc tu drugorzedna :nienie:

Pozdrawiam

Opublikowano

koledze nie weszły 15'' ponieważ zapewne miał felgi bmw 15'' ale z innym Et np od serii 5.

We wszystkich BMW E46 poza wersjami z napędem 4x4 wchodzą 15'' felgi oczywiście z ET 47(oryginał) lub podobnym

Opublikowano

We wszystkich BMW E46 poza wersjami z napędem 4x4 wchodzą 15'' felgi oczywiście z ET 47(oryginał) lub podobnym

Kolego jak włożysz 15' do np: 330d to stawiam Ci flachę :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

Adam 67 - masz wklejke na słupku od kierowcy na jakich rozmiarach kół powinno śmigać auto. Przecztaj zastosuj i będzie git :cool2:

Kolego jak włożysz 15' do np: 330d to stawiam Ci flachę :wink:

hehehe :lol: i ja dożuce od siebie dobrego Jonnego

Opublikowano
Do E46 320 D pasują 15'' z E 36, sam takie po "mojej byłej".

BMW M3 COUPE i AUDI RS 4

Było E-36 coupe i było by do dziś

gdyby nie ślepi emeryci na drogach.

Jest E-46 ale to już nie to samo ...