Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam! mam BMW 320D 2004r z mała Navi Bussines ta co kolo ekranu jest wejscie na kasete magnetofonowa! sciagnalem sobie mapy VDO dayton na PL i dzis najnowsze BMW 2008r na europe z polska, nagrane x4 wszystko i jak wkładam plytke to na ekranie sie wyswietla incorrect CD i zeby włozyc inne! a w aucie mam plytke z 2002 mapy bez polski i wszystko w niemczech ladnie chodzilo! gdzie tkwi problem, pomozcie nowemu posiadaczowi BMW.
Opublikowano
witam! mam BMW 320D 2004r z mała Navi Bussines ta co kolo ekranu jest wejscie na kasete magnetofonowa! sciagnalem sobie mapy VDO dayton na PL i dzis najnowsze BMW 2008r na europe z polska, nagrane x4 wszystko i jak wkładam plytke to na ekranie sie wyswietla incorrect CD i zeby włozyc inne! a w aucie mam plytke z 2002 mapy bez polski i wszystko w niemczech ladnie chodzilo! gdzie tkwi problem, pomozcie nowemu posiadaczowi BMW.

Czyli masz dwie płyty (VDO na PL i dziś najnowsze BMW...itd)?

1. VDO Dayton robi także mapy do nawigacji w systemie C-IQ, a te są niekompaktybilne z czytnikami BMW.

2. Nie ma takiej mapy "BMW 2008r na europe z polska", jest Polska + Czechy + Słowacja + kraje bałtyckie v.2008-1 (najnowsza).

...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

A skąd masz tę 2008?

Opublikowano
noop też bym przetestował :) czy coś się zmieniło :)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
he he oryginał z allegro :) dzięki jakoś nie wierzę w takie cuda to juz lepiej dać się oskubać w serwisie :) tak jak te palniki xenon Philipsa za 100 zł które wszyscy gonią :) na allegro też oryginał tle ze za 3 ray mniej, a ja myślłem o jakieś próbie zanim znowu wydam kase na mapę bo po ostatnim zakupie jestem zawiedziony raczej poprzednią wersją :( i dodam że kupiłem niestety i żałuję że nie poczekałem i pociągnołem z sieci zresztą system w bmw nie promuje w żaden sposób posiadaczy oryginału w poprzedniej wersji, coś na kształt upgreadu czy coś nie bawi mnie kupowanie nowej lekko zmienionej mapy wstyd panowie z bmw :(
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
a bywa i tak :) no okazuje skruchę fakt nie wszyscy to naciągacze :liar: choć jestem ostatnio rozczarowany po zakupie na allegro palników phillipsa ponoć oryginalnych i mam obawy co do mapy z allegro :worried:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Chruścik, skąd ściągnąłeś najnowszą mapę ??

Niech moc (BMW) będzie z Wami :)

Szymon

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja kupiłem oryginał ze strony producenta czyli od Navteq.

Razem z przesyłka kosztuje 109eur a czas dostawy to kilka dni.

Opublikowano
Aaha, rozumię. Chruścik, a jak wygląda sprawa pokrycia ? ile już jest % ?? jest warta kupna ??

Szymon

Opublikowano
Aaha, rozumię. Chruścik, a jak wygląda sprawa pokrycia ? ile już jest % ?? jest warta kupna ??

Ta mapa jest naprawdę super (pisali o tym inni) = warta grzechu... :wink:

...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Najlepsza jaka dotąd wyszła.
Opublikowano

Jak zgram na kompa i znajde jakis normalny serwer to wrzucę. Dziś zdobyłem 2008-1 Polska.

Tylko mam małe problemy z kompem.

Dla ludzi z Poznania chętnie przegram

Opublikowano
Bartek, w takim razie czekamy ... ;)

Szymon

Opublikowano

...byloby milo miec egzemplarz;) poznan sie klania :mrgreen:

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269