Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam tak jak w temacie mam dziwny obiaw na prędkościomierzu.A mianowicie podczas dojerzdzania do świateł i chamowaniu auto zatrzymuje sie jak nalerzy ale prędkościomierz czasem podskoczy i szybko spada na zero puszcze hamulec i nacisne to znowu podskoczy a auto cały czas stoi i przypomnę że nie zawsze tak jest co to może być ? Dzięki z góry za wskazówki Pozdrawiam
BMW M-Power
Opublikowano

już waliłem w zagary inic nie dało czasem sobie podskoczy wskaznik predkosci ale metodą wanik popukaj raczej nic tu nie zdziałam hhee

jak w amerykanskim filmie auto nie odpala to walą w kierownice i czasem pomaga

BMW M-Power
Opublikowano
u mnie jest tak ze jak ja wakne lub najade na cos to mi nic nie pokazuje mozliwe ze jest cos z bateriami o zegAROW
Opublikowano
Panowie o tym, że język polski nie należy do najłatwiejszych wie każdy ale są chyba pewne granice :duh:Proponuję przed napisaniem kolejnego posta złapać za słowniczek ortograficzny albo wrzucić tekst do word-a. Forum jest dostępne dla każdego i ktoś po przeczytaniu takiego posta nie będzie miał najlepszego zdania o jego użytkownikach. Tak też powstają potem nieprawdziwe mity o użytkownikach marki BMW, a przcież nikt z nas tego nie lubi. :!:
Opublikowano
Językoznawca sie znalazł za pięć groszy sam nic nie napisze bo tylko czytać sie nauczył.A jak ci przeszkadza pisownia to zapisz sie na forum do ortografów i tam udzielaj swoich rad
BMW M-Power
Opublikowano

To, że jeśli ktoś zwraca uwagę na pisownię, brak przecinków to akurat dobrze.

Tekst w którym są "byki" i brak jest przecinków się poprostu źle czyta i świadczy o piszącym.

Jeśli czujesz, że masz problem z pisaniem, to napisz w Wordzie a potem przekopiuj na forum, ale z drugiej strony jak na forum coś piszesz, to błędy podkreśla na czerwono...

Co do Twoich problemów z zegarami to wymontuj z nich silnik krokowy i sprawdź, czy bolce którymi się trzyma na płytce nie są zaśniedziałe.

Z drugiej strony piszesz, że ma to związek z hamulcami, to może poszukaj gdzieś słabej masy w obwodzie stopu (podobny objaw jak brak masy w tylnej lampie zespolonej. Słaba masa powoduje, ze przy hamowaniu włączają się różne inne światła, po włączeniu migacza migają różne światła naprzemian)

Takie mam na szybko przemyślenia, ale mogę sie mylić

pozdrawiam

kordek4

126p>Polonez 1,5>Seicento 900>Polonez 1,4 103kM>Nissan 100NX 150kM>Peugeot 406>Peugeot 406>Opel Vectra 2,2DTI>BMW520i 24V>BMW 525i 24V Touring i VW POLO 1.0 sport GT :) '92>A-klasa 140KM>E61 530d
Opublikowano

Ok panowie dziękuję za wasze rady.Jutro udaję się na kurs ortografii i obiecuje poprawę :evil:

Ps.Tak się składa,że na tym forum ważna jest wiedza na temat marki BMW a nie umoralnianie kogoś na temat ortografii

BMW M-Power