Skocz do zawartości

gdzie złącze???? kompa???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pytanie

na forum podpowiedzieli mi że wtyczka kompa znajduje się pod kierownicą ,ale nie mogę ją znależć,prosze o dokładniejsze namiary

pozdrawiam ;-)))

Opublikowano
A z tego co ja wiem to jest w przedziale silnika po stronie pasazera blisko podszybia. Ale tak jest u mnie wiec moze faktycznie w 1.6 jest inaczej.
Opublikowano
witam

mam pytanie

na forum podpowiedzieli mi że wtyczka kompa znajduje się pod kierownicą ,ale nie mogę ją znależć,prosze o dokładniejsze namiary

pozdrawiam ;-)))

pod kierownica od 2000r. :P

Opublikowano
Jeżeli chodzi o złącze diagnostyczne, to po otwarciu maski znajdziesz je po prawej stronie komory silnika , blisko podszybia. To taka niewielka , czarna puszeczka z nakrętką ...

Jak otworzy maskę zakładając że stoi przodem do auta to po lewej stronie przy podszybiu od str pasażera

Opublikowano
Nie wiem jak jest w 1.8 , ale w 1.6 m 43 złącze diagnostyczne jest po prawej stronie, zaraz pod zbiorniczkiem płynu hamulcowego.

Wydaje mi się że chodzi o wyjście z kompa. A komputer jest od strony pasażera włożony. Po prawej stronie mamy złącze do kasowania inspekcji

Opublikowano
  • Autor

chłopaki mi chodzi o złącze komputera pokładowego,zakładając że mam kabelek to gdzie go włączyć,podobno jest jakaśwtyczka

pozdrawiam