Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ożesz w morde i to w takim wieku :duh:

Spoko, każdemu sie zdarza. Nawet właścicielowi BMW. Pozdr

Mike68 = czy to oznacza że jesteś z 1968 roku?? Ja też. Z dzisiaj, przed 40 laty....

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich pozwólcie, że przyłącze się do rozmowy bo trapi mnie ten sam problem. Centralny auta nie reaguje na kluczyk. Czytałem Wasze wypowiedzi i rzeczywiście ostatnio jak były mrozy mało jeździłem więc myślałem, że to kwestia niedoładowania ale ostatnio przejechałem ponad 300 km. więc powinien już się naładować, a tu nic. Próbowałem zestroić według podawanych wyżej sposobów i rzeczywiście raz czy dwa zamknie i otworzy ale robi to się bardzo ciężko. Chyba będę musiał udać się do ASO po drugi kluczyk zastanawiam się tylko czy jest jeszcze coś w tym centralnym co może się popsuć, jeśli tak to wolałbym uniknąć tych dość wysokich kosztów.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A przypadkiem nie ma tam zwyklej bateri jak w kluczykach e36. Proponowal bym ja wymienic na nowa. W moim e36 to pomoglo.
Opublikowano
W Warszawie na Dworcu Centralnym nie trzeba podawać nic.Kuternoga dorabia tam wszystko (podejrzewam ze dorobiłby nawet klucze do Białego Domu)bierze 50 złotych. :cool2:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
dorobienie kluczyka glownego w aso bmw to koszt 650 zloty ( mowa o kluczyku z pilotem) natomiast dorobienie zwyklego kluczyka to koszt 250 zloty reszta sie zgadza tzn dowod + numer vin
Opublikowano
W Warszawie na Dworcu Centralnym nie trzeba podawać nic.Kuternoga dorabia tam wszystko (podejrzewam ze dorobiłby nawet klucze do Białego Domu)bierze 50 złotych. :cool2:

no tylk oze do e46 nie dorobi wcale... chocbym mu dął 500zł ... heheh

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
Niestety wydaje mi się ,że nie ma

nie ma baterii jest akumulatorek, który ładuje sie w czasie jazdy