Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 558
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

od kierownicy w sesie od tej kostki no,

To mialem na mysli, no dobra dzieki za pomoc, po montażu zdam relacje

napewno te piny o których pisze sa oki ? w kompie

Opublikowano
Zalozylem kiere ale wyskakuje mi blad air bag, nie wiem o co kaman, wszystko podlaczone jak trzeba, poprzednio mialem 2 nabojowa poduche teraz tez jest, kabelki sa oki jeden czarny ma kawalek plasiku ulamanego ale solidnie go zamontowalem zeby nie nie bujał, i nadal wyskakuje mi blad moze ta poducha jest walnieta :|
Opublikowano
tyle to i ja wiem na jutro dopiero nowe kable bede mial przeloze i dam znac narazie tempomat podlaczam, pod pin 27? czy 37?
Opublikowano

Mam cala wiazke jak w serii :P jak ktoś potrzebuje na pr mozna pisac :)

Tempomat juz dziala pin 27 :) i bez problemów.

Dzieki za pomoc

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, podłączyłem multi wg wskazówek, jednak tempomat nie działa. Reszta jest ok

Obstawiam że pin 27 w sterowniku silnika nie wszedł tak jak należy,

Problem w tym że po złożeniu nie mogę wyjąć tej czarnej kostki, nie chce się wysunąć, czy ktoś miał z Was taki problem ?

Opublikowano
Udało mi się wysunąć, zrobiłem nowe końcówki ale tempomatu jak nie było tak nie ma, ma ktoś z was jakieś wskazówki, co mogę sprawdzić itd ?
Opublikowano

Witam, mam E46 z 320d 150km w M-pakiecie. Kierownice mam wielofunkcyjną tą ze znaczkiem M-ki. Nie działają mi ani sterowanie radiem, ani tempomat, nic. Jak się za to zabrać? Idzie to samemu zrobić?

Dzięki.

Z góry przepraszam jeżeli na forum jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie, siedzę w robocie i nie bardzo mam czas. :oops:

Opublikowano
rozumiem że kierownicę miałeś już zamontowaną tylko multifunkcja nie działa .... pewnie taśma przerwana ...

Dziękuje za odpowiedź.

Tak, jak już kupiłem bawarkę to była.

Poprosiłem o rozkodowanie VINU to dowiem się czy oryginalnie była taka.

Gdzie ta taśma się będzie znajdowała żeby to sprawdzić?

Opublikowano
Witam nadal nie działa mi tempomat, nawet kupiłem sobie i-BUSa i widze w navcode gdy przyciskam lewą część multi (głosność/telefon itd) za to prawa nic - nie wiem czy tak powinno być czy mam coś uszkodzone ?
Opublikowano

witam mam pytanko bo nie moglem nigdzie znalesc podpowiedzi czy wmojej 320i sedan z 99r tez wystarczy zmienic kierownice na multi... i bede mogl sie cieszyc wpelni z tempomatu czy sprawa jest u mnie glabiej zakopana??

z gory dzieki :)

Opublikowano
Nadal nie działa mi tempomat, czy jest mi wstanie ktoś powiedzieć o co chodzi i co mogę posprawdzać, po zmieniać itd ?
Opublikowano

Problem rozwiązany, po dokładnym sprawdzeniu kompem wyszło że brak komunikacji.

Zdjąłem kierownice, odczepiłem taśmę, okazało się że bolec od tempomatu jest wygięty :) wszystko działa aż miło.

Opublikowano

Witam

Czy w BMW X3 LCI 2006 rok też wystarczy tylko wymiana kierownicy, aby działało sterowanie radiem i tempomat ?

Dzięki i Pozdrawiam

Opublikowano
witam mam pytanko bo nie moglem nigdzie znalesc podpowiedzi czy wmojej 320i sedan z 99r tez wystarczy zmienic kierownice na multi... i bede mogl sie cieszyc wpelni z tempomatu czy sprawa jest u mnie glabiej zakopana??

z gory dzieki :)

Bedzie chodzic, jedynie benzyna 1.8 ma problem, gdyz nie byl fabrcznie tempomat montowany