Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kolejny raz wydawało mi sie ze silnik ma drgania, jak zwykle zaglądam pod maske i co ? to już 3 wiatrak w 2miesiecznej karierze auta stracił kilka smigiełek. co moze byc przyczyną?
Bez gazu nie ma JAZZU....
Opublikowano
sprawdź łożysko w pompie wody jak sie posypie to wiatrak dostaje bicia i po łopatkach
http://img258.imageshack.us/img258/7452/bmw9aq.jpg
Opublikowano

dzieki ale już wiem,

2 poduszki pod silnikiem są bad:(

i dlatego przy dziurach lub szybkich obrotach wiatrak zawdził o obudowę:)

czeka mnie wydatek :|

Opublikowano
Wojtus póki nie wymienisz poduszek ogranicz albo wogóle przestań jeździć. Podczas wymiany sprawdź czy ci osłonę założyli z powrotem albo czy nie jest uszkodzona. Przerabiałem ten sam temat, tylko mi smigieł nie łamało tylko blokowało - skończyło się tak że wisco padło. Poduszki u mnie 80 zł za sztukę, bo są to poduszki olejowe. Jak byś miał pytania to pisz.
Gregor
Opublikowano

dzieki,

bede zajmował się tym po swietach:) zobacze co dostane w zufanym sklepie:)

Opublikowano
miles duzo szczesci kumplowi tez w 320 dwa razy smigla pociely chlodnice zanim specjalisci doszli ze to poduszki hehe silnik wtedy nie ma amortyzacji i smigla urywaja sie na tunelu powietrznym.w jego przypadku wbijaly sie w chlodnice