Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Naczytałem się dużo ,ale mam kilka pytań.Nie działa mi gong jak spada temperatura i przed pełnymi godzinami słychać bardzo cichutko prawie wcale.W E34 gong był po stronie kierowcy u dołu,a w E36 powiedzcie gdzie mam tego ustrojstwa szukać.Przy panelu od klimatyzacji jest takie okienko czy to to?czy też jak w E34 po stronie kierowcy?Czy jest takiego samego wyglądu jak w E34.?
Opublikowano
w e36 jest chyba po stronie kierowcy, a panelu klimatyzacji jest czujnik(temperatury chyba)

Sprzedam czesci do BMW E36 1.8(115KM)!!!

Kontakt: 502278481 lub pw.

Opublikowano

Panowie mam podobną sytuacje gong nie działa, wyjąłem gada wyczyściłem styki i dalej nic, betke mam od roku i nie wiem czy poprzedni właściciel coś grzebał z tym czy po prostu zdechło.

Czy jest jakiś sposób na sprawdzenie tego ustrojstwa?

A jakby ktoś szukał

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=CA51&mospid=47438&btnr=51_3073&hg=51&fg=30

gong jest przyczepiony do obudowy (nr4) idą tam dwie wtyczki

=======================

BMW 528i e39 Sedan M-PAKIET, 99r benz+gaz

Opublikowano
Marian2 spróbuj podłączyć woltomierz i puścić test zegarów, zobacz czy pojawia się napięcie, jak nie to znaczy że coś po drodze a jak tak to masz winowajce
Opublikowano
Dajcie na szybkiego jak zrobić ten test

=======================

Opublikowano

Dzięki palermos, wszystko jasne

Korona ile za gonga?

=======================

Opublikowano

Jak sprawne to biore jedną szuke na bank, tylko w styczniu bo wiadomo poczta zasypana

Korona a masz fotki tego złącza przy gongu?

=======================