Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz wczoraj nawijakili w tv,ze biora sie za auta auta beda otrzymywac naklejki zielona,zolta i czerwona nalepka zielona pozwalac bedzie na poruszenie sie po miescie ,nalepka zolta po obrebie miasta a nalepka czerwona hhe auta na zlom albo na handel.

nowe przepisy wchodza od nowego roku pierw kolonia itp.z tymi nalepkami to nie doslyszalem ale pewnie chodzi o omijsie spalin.nawet obcokrajowiec wjezdzajacy do niemiec jak bedzie w miescie gdzie to juz wprowadzili i nie zalatwi sobie takiej nalepki to beda

KARY.nie martwcie sie zasady bede i tak w calych niemczech.

pozd i udanych zakupow u naszych kochanych sasiadow. :mrgreen:

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano
nie trupow tylko dobrych aut bo jakbys nie wiedzial to taka zcerwona nalepke w niemczech moga dosatc auta w stanie idealnym produkowane nawet po 2000 roku chodzi o to ze nie maja odpowiedniego katalizatora a jego zalozenie jest drogie bo kosztuje okolo 3000 euro
Opublikowano
nie trupow tylko dobrych aut bo jakbys nie wiedzial to taka zcerwona nalepke w niemczech moga dosatc auta w stanie idealnym produkowane nawet po 2000 roku chodzi o to ze nie maja odpowiedniego katalizatora a jego zalozenie jest drogie bo kosztuje okolo 3000 euro

uzupelnienie mojego postu :cool2:

MY NAME IS, KRZYSIU JEZYNA ZE SZCZECINA :wink:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=60823 ZOBACZ TO!!

http://img261.imageshack.us/img261/6339/logorot125ee4.jpg

Opublikowano

.....a u nas w kraju rozpusty nawet bez połowy układu wydechowego przegląd załatwisz..:D pieniądz może wszystko..

tak patrzę że jeszcze bardziej powiększy sie ilość BMW w polsce i znów Niemcy będą się śmiali że teraz to jeździ w Polsce juz dwa ray tyle e-"M"-ek niż fabryka wypuściła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

a le fakt faktem że taki niemiec jak się dowie że ma fure w kit, to chętnie odda polakowi, który wszystko kupi, tylko że oni już daawno się zorientowali że można na nas zarobić...tu jest pies pogrzebany..

a jeszcze 2-3 lata temu taką e30 za 400 "jewro" sobie przywiozłeś i cieszyłeś sie jaki super stan itd..a teraz.....szkoda gadać...sama padlina została co sępy nie rozszarpały..

Udanych zakupów

Opublikowano
nie chodzi ze jest padniety tylko ze jest nei taki jak powinien byc :!: :!: cisnienie mi sie podnosi jak ktos mowi ze auta sprowadzane z niemiec to trupy jakbym w tv slyszal jakiegos matola z rzadu :mad2: kazde auto z tamtad z tego samego roku i w tym samy modelu porownujac do krajowego jezdzonego juz pare lat u nas jest lepsze,moj ojciec sprowadza z kumplem auta z niemiec juz ladnych pare lat wiec mam jakies pojecie na ten temat i moge sie wypowiedziec i nikt mojego zdania nie zmieni
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie chodzi ze jest padniety tylko ze jest nei taki jak powinien byc :!: :!: cisnienie mi sie podnosi jak ktos mowi ze auta sprowadzane z niemiec to trupy jakbym w tv slyszal jakiegos matola z rzadu :mad2:

Tyle że ci złomiarze to sprowadzają tylko trupy i nic więcej bo inaczej się nie opłaca, żaden niemiec nie odda za pół ceny dobrego auta. Zwozi się tylko "lekko uszkodzone". Jakoś dziwnym trafem kilkanaście sztuk E46 które oglądałem były po przejściach i żadnego bym nie wziął nawet jak by kosztowały 25% mniej. Dobre auta kosztuja ale wtedy ciężko znaleź klienta bo przecież "panie tam stoi takie samo bezwypadkowe 5kzł taniej i ma m-pakiet z laminatu" :lol:

Opublikowano
nie chodzi ze jest padniety tylko ze jest nei taki jak powinien byc :!: :!: cisnienie mi sie podnosi jak ktos mowi ze auta sprowadzane z niemiec to trupy jakbym w tv slyszal jakiegos matola z rzadu :mad2: kazde auto z tamtad z tego samego roku i w tym samy modelu porownujac do krajowego jezdzonego juz pare lat u nas jest lepsze,moj ojciec sprowadza z kumplem auta z niemiec juz ladnych pare lat wiec mam jakies pojecie na ten temat i moge sie wypowiedziec i nikt mojego zdania nie zmieni

Kto mówi że wszystkie auta :?: Auta nie dopuszczone tam do ruchu co Tiv nie przechodzą.Bo tam przegląd jest bardziej dokładniejszy niz u nas.Tam nie ma że hamulce dobre.Wystarczy że przewód hamulcowy podpuchnięty i już wyjazd nie podbity przegląd.Co innego kupi od Niemca auto z ważnym przeglądem a najlepiej niedawno robionym.A nie od handlarzy auta podrobione.Wystarczy poczytać jak sami nasi forumowicze sie chwalą co sami robią w Niemczech z Autami na handel :cool2:

Opublikowano

A kto mi wytłumaczy coś takiego.

Niemcy tacy są cacy dbają o ekologię, mają surowe przepisy...

To dlaczego gdy jeździ się po niemieckich drogach nie ma żadnych meszek, much, insektów. A gdy od razu przekroczy się granicę to w Polsce cała szyba w robalach. Robale wolą nasze zanieczyszczone powietrze czy jak? :P

http://img692.imageshack.us/img692/9379/podpiswb.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.