Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymiary (dł/wys/szer/) 4877x1983x1690mm rozstaw osi 2933mm, bagażnik 570l/1450l, masa 2070kg-2190kg, 4 miejsca, silniki Euro 5

Silnik 35i 50i 30d 35d

Pojemność 2979 4395 2933 2933

Cyl./zawory 6/4 8/4 6/4 6/4

Moc (kW) 225 300 173 210

Moment 400 600 520 580

Max pręd. 240 250 210 236

Przyspieszenie 6,7 5,4 8,0 6,9

Zużycie paliwa 10,9 12,5 8,2 8,3

A tu filmik:

Dla mnie X6 jest BOSKIE :mrgreen: - czekam żeby zobaczyć na żywo!

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

• Członkowie klubu
Opublikowano

Witam

Dzisiaj na naszej stronie klubowej pojawił się news dotyczący BMW X6 - Sport Activity Coupe.

Zapraszam: www.bmw-klub.pl

Wejście ze strony głównej lub w dziale Newsy / Informacje BMW.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
W niedziele widzialem ja na zywo,a konkretnie 3 stuki,smigaly przez miasto,ale jeszcze lekko zamaskowane.Jak zobaczylem pierwsze zdjecie jakis czas temu,to stwierdzilem ze to auto to pomylka,ale po niedzieli twierdze ze jest boski i zaden film czy zdjecie nie oddaja tego jak to wyglada na zywo.Dla mnie bomba.
Opublikowano
Gdybym mógł wybrać jedno, jedyne BMW z "Banglowskiej Ery" to byłoby to na pewno X6. A jeśli czytam komentarze, że na żywo wygląda o wiele lepiej to tym bardziej się utwierdzam w swojej decyzji. X6 :cool2:

Pozdrawiam

Opublikowano

Prawda jest taka, że firmy motoryzacyjne, rozszerzają swoją gamę aut, tworzą się nowe segmenty i kształty odbiegające od tradycyjnej i bez wątpienia pięknej linii nadwozia. Czy te nowe są równie piękne?? Pewnie na swój sposób tak, ale nie wszystkie... Tak czy siak, są obecnie takie, a nie inne trendy na świecie i to nie tylko w motoryzacji. Świat, pomału zmierza, do tego co parę lat temu, można było zobaczyć, tylko w filmach S-Fi. Oczywiście nie na całym świecie ludziom tak się "wysmakowały' gusta. Nadal są miejsca, gdzie priorytetem jest mieć czym żołądek wypełnić ale co poniektórych mało to kogo obchodzi. I właśnie dla takich ludzi, tworzone są te "nowości". Bo to co ich otacza, ten ogólny przepych /w krajach mocno rozwiniętych gospodarczo/ zaczyna ich już nudzić... :!: :!: :!:

Jeśli chodzi o mnie, to auto jest OK. aaaale /jak by było mnie na nie stać/ bym go nie kupił... Wolał bym coś bardziej klasycznego, E61, E92 :cool2:

Opublikowano

Dla mnie X6 jest BOSKIE :mrgreen: - czekam żeby zobaczyć na żywo!

a ja juz widzialem 3 mies temu na IAA;-)

Szczęściarz :cool2: (w kontekście zobaczenia IAA również) :wink:

Pozdrawiam