Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Z kuzynem szukamy jakiejś ładnej bmw e46 w dieslu. Zastanawiamy się nad autem: http://www.allegro.pl/item283281052_bmw_320_td_136km_czarna_m_pakiet_2001_po_liftingu_.html

Co myślicie o takim czymś?

A czy jest ktoś może z Łodzi i miałby chwilę żeby oglądnąć ją, nie wiem czy warto jechać pół Polski żeby znowu naciąć się na jakąś mielonkę.

Z góry dzięki za zainteresowanie.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jeżeli auto jest po liftingu to nie może mieć silnika 136KM.

Albo nie jest po lifcie i ma 136KM a przód ma zmieniony, albo jest po lifcie i ma wymieniony silnik na stary typ.

W każdym razie coś tu śmierdzi.

Opublikowano

Po pierwsze: po liftingu może mieć tylko 150 km. Z jakiego miesiąca ona dokładnie jest, od października były 150 km.

Po drugie pisze że ma czarną podsufitkę, to dlaczego słupki widać przez przednią szybę jasne.

Czy ma w takim razie pakiet wewnętrzny M bo kiera jest zwykła.

Najlepiej weź siedem ostatnich liter numeru nadwozia VIN i idź do salonu. Ja tak zrobiłem i podali mi wydruk, pełną specyfikację samochodu wyjeżdżającego z fabryki.

Możesz też ten nr wpisać w necie, poszukaj na forum gdzie, bo nie pamiętam tych adresów stron i wyjdą ci podstawowe dane co do tego egzemplaża.

Po trzecie jakiś tuningowiec miał ją w swoich rkach, ma juz alu ramki na zegary.

Możesz też z nią pojechać na dobry komp i sprawddzić wszystko włącznie z przebiegiem, ciężko podobno się w e46 się go kręci i kosztuje to 1000 zł więc nie wiem czy by się komuś opłacało. A najgożej te słupki przednie!!!!!

Opublikowano
po czwarte w kierownicy ma sterowanie telefonem a gdzie telefon. Najczęściej miały po środku tam gdzie roletka pod podłokietnikiem a tu nic
Opublikowano
ładnie wygląda ,nie wiem jak z tym liftem czy już w 2001 ubierali bunie w nowe wdzianko, zadzwoń do gościa wypytaj się o wszystko i jak uznasz że warto to jedz i sam oblukaj. mi coś tu nie pasuje :norty:
Opublikowano

Ubierali od pażdziernika mam taką w kompletnym M pakiecie wewnętrznym i zewnętrznym, wszystko co może być M z Listopada 2001. A

a tuningowiec napewno wszystkie listwy w kolorze.

Opublikowano

No właśnie dzwoniłem do sprzedawcy ale niestety nie odbierał, może dlatego bo sobota :P

Zastanawiał mnie ten silnik bo myślałem,że po lifcie były już tylko 150 konne.

Autko mi się podoba i cena też dobra ale w cuda nie wierzę dlatego trzeba trochę powęszyć :norty:

Opublikowano

Albo sprzedawca nie ma pojęcia o aucie i faktycznie jest to e46 z końca 2001r, po lifcie, z silnikiem M47N 150KM, albo - co bardziej prawdopodobne - jest to auto z silnikiem M47 136KM, ze zmienionym przodem na wersję poliftingową.

Poproś o VIN - sprawa będzie jasna.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
pewnie mu nie da VIN , to auto to kanał , banan jak nic , nic się w nim nie zgadza a gość to typowy handlarz , szkoda telefonu i nerwów zresztą na allegro 1% auta ma właściwy przybieg , reszta to kicz , nawet nie dopisał że sprowadzony