Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mógłby ktoś zrobić fotke gdzie w E36 (coupe) jest mocowany termometr tem. zew. bo opisów jest mnóstwo ale z Chiny nie mogę go nigdzie wpasować, ani w okolicy wlotu powietrzna na tarcze ani w zderzaku.

pozdrawiam

Opublikowano
Chodzi ci chyba o czujnik - lewy wlot powietrza, na tarczę koła przed kierowcą. Czujnik patrząc od strony zderzaka jest na lewej bocznej ściance tunelu, patrząc od strony koła na prawej. Wkładany jest z zewnątrz tunelu, od strony komory silnika, tam też dochodzą kable. W tunelu jest specjalna obudowa, do której wkłada się czujnik - mocowanie i kostka są na zewnątrz, do środka wystaje tylko końcówka czujnika. Oczywiście w oryginale, bo zamienniki wyglądają zupełnie inaczej.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano

Zazwyczaj na cycki zwracam uwagę ale jest szansa że go tam może nie być bo nic w oczy mi się nie rzuciło jak ostatnio tam zaglądałem :)

Dzisiaj sprawdzę :)