Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Juz jakiś czas temu zauważyłem że gdy nie wyłączyłem świateł mijania przed zgaszeniem silnika i gdy ponownie chciałem je włączyc to nie zawse zaskakiwały odrazu były tylko przez chwile pozycje i dolne halogeny.. Ale wczoraj gdy wracałem z trasy stało mi sieto samo ponad 20 kilometrów od domu... Jakby je rozłączało na nierównej drodze.... Drogowe działają i wszystkie inne... Pożniej na chwile sie włączyły na jakims wertepie i zgasły znowu. Gdy dojechałem do domu zgasiłem i odpaliłem po jakimś czasie znowu działały.. czy to jest problem przekaźnika jakiegos a jak tak to który to jest i gdzie On jest..... proszę o pomoc...

Siniek ;)

Wynajem aut do ślubu.

http://www.jaguaremdoslubu.strefa.pl/

Opublikowano
Jak dobrze pomiętam to moduł LKM.Znajduje się pod maską tam gzdie bezpieczniki,po lewej stronie.Poprawić trzeba ''lutowania".Mi pomogło.POZDRAWIAM
Opublikowano
witam ja u siebie wymieniłem właśnie ten moduł na używany i jest git cena 140 zł to taki prostokat z lkm i numer łatwo rozpoznać i wymienić
Opublikowano
Tak jak radzi Karol81 - popraw luty. Bardzo prosta sprawa i zaoszczędzisz kasę . Tzw. zimne luty poznasz po ciemniejszej obwódce wkoło nóżek wlutowanych elementów.
BMW... and nothing else matters
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
U mnie były zaśniedziałe styki jednego z przekaźników w tym module. Wyczyściłem i na wszelki wypadek podmieniłem przekaźnik świateł mijania z przeciwmgłowymi tylnymi. Z racji sporadycznego używania tych drugich był w dużo lepszym stanie.
Trwa ładowanie podpisu...