Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

chce podniesc samochod bo jest cholernie niski jak to zrobic kazda rada na wage zlota :modlitwa:

rozwine troszke jak jade sam jest w miare a jak wsiadzie jeszcze 3 lub 4 osoby to juz szal tak siada nisko a dodam ze zawadzam o wszystko co wystaje ponad 12-14 cm nad powiezchnie nie tak dawno jadac po drodze z koleinami po tirach zawadzilem tym metalem co jest tuz pod dyferem o karb koleine na drodze moze mi powiecie gdzie kupic czesci do podniesienia samochodu i ile kosztuja

Edytowane przez jedynakk
jedynakk
Opublikowano
wymien sprezyny,na razie tyle moge powiedziec bo dales za malo informacji...
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Grubsze gumowe podkładki pod sprężyny tylne i takież podkładki na łożysko amortyzatora z przodu. Buło to wszystko fabrycznie montowane w e36 jako zestaw na słabe drogi w samochodach głównie na Europę wschodnią.
Opublikowano
Ja miałem do niedawna też niskie autko (nawet za bardzo), ale po wymianie amorków autko się troszkę podniosło i już nie mam takich problemów.Może też masz już siadnięte amorki.Nie czujesz czasem zbyt dużego komfortu jazdy na dziurach...?
Kocham moja Czarnulkę