Skocz do zawartości

jak podniesc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chce podniesc samochod bo jest cholernie niski jak to zrobic kazda rada na wage zlota :modlitwa:

rozwine troszke jak jade sam jest w miare a jak wsiadzie jeszcze 3 lub 4 osoby to juz szal tak siada nisko a dodam ze zawadzam o wszystko co wystaje ponad 12-14 cm nad powiezchnie nie tak dawno jadac po drodze z koleinami po tirach zawadzilem tym metalem co jest tuz pod dyferem o karb koleine na drodze moze mi powiecie gdzie kupic czesci do podniesienia samochodu i ile kosztuja

Edytowane przez jedynakk

jedynakk
Opublikowano
Może napisz z jakiego powodu jest niski, jak masz seryjne amory to wymień sprężyny.
Opublikowano

tylko nie mów że jest tak niski że nie możesz go podnieść na lewarku ??

chyba że chodzi ci o wjazd na podnośnik w warsztacie ?

.
Opublikowano
wymien sprezyny,na razie tyle moge powiedziec bo dales za malo informacji...
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Użyj wózka widłowego :cool2:
:)
Opublikowano
Grubsze gumowe podkładki pod sprężyny tylne i takież podkładki na łożysko amortyzatora z przodu. Buło to wszystko fabrycznie montowane w e36 jako zestaw na słabe drogi w samochodach głównie na Europę wschodnią.
Opublikowano
Ja miałem do niedawna też niskie autko (nawet za bardzo), ale po wymianie amorków autko się troszkę podniosło i już nie mam takich problemów.Może też masz już siadnięte amorki.Nie czujesz czasem zbyt dużego komfortu jazdy na dziurach...?
Kocham moja Czarnulkę
Opublikowano
  • Autor
amortyzatory przod 78 a tyl 76 to chyba nie jest zle :wink:
jedynakk