Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kupiłem od Niemca z pierwszej ręki e-39 z przyciemnionymi szybami ,również przednie boczne ,dość mocno ciemne, że z zewnącz ciężko coś zauważyć, ze środka widać jakby szyba była biała właściciel twierdzi że to oryginalnie fabrycznie przyciemnione ,czy była taka wersja czy facet fantazjuje? na razie nie miałem kłopotów przy kontroli policji i robiłem dwa przeglądy i nikt się nie czepia,więc myślę że to prawda,a co wy na to?
Opublikowano
Hmmm zobacz atest na szybie i co na niej pisze......generalnie - przepisy w Polsce scisle okreslaja co moze byc czego nie moze byc....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
właściciel twierdzi że to oryginalnie fabrycznie przyciemnione ,czy była taka wersja czy facet fantazjuje?

wiesz jak się zaplaci to wszystko Ci zrobią

napewno byla opcja ktora obejmowala przyciemnienie szyb przez BMW orginalnie

Opublikowano
przepuszczalnosc jest okreslona przez fabryke - nie moze byc zmieniona....Wiem ze e60 maja taka opcje na 100%....volvo ma system rtęćowy:D - ale to juz wyższy bajer :)...Robisz cyk pilocikiem i wszytkie szybki robia sie ciemne :D..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :duh: :duh: :duh:

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Najlepiej było by sprawdzić po numerze VIN, ale Enigmy jakby ostatnio nie działają.

Pozdrawiam

Marek

Jeżdżę tylko BMW, od 29 lat.

jest, E39 520d FL 2003r

było E28 518, E28 520/LPG, E28 525e , E30 325e, E34 524TD, E34 525 TDS, e39 520D.