Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Czy w wersjach przed liftem występowały oryginalnie z tyłu neony albo ledy? Edytowane przez Dadi
Przyjemność nie jest prostą linią
Opublikowano
literówka była ,nie czepiaj sie.a czy są neony w zamiennku do wersji przed liftem? żeby pasowały bez przeróbek?
Opublikowano
literówka była ,nie czepiaj sie.a czy są neony w zamiennku do wersji przed liftem? żeby pasowały bez przeróbek?

chodzi Ci kolego o Xenony??bo nie czaje.jesli tak to były przed liftem kolega w 530d z98r ma xenon

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Przed liftem byly z tylu zarowki jesli chodzi ci o lampy tylne a po lifcie lampy z postojowymi na diodach LED.
Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Łukasz735 :duh: :duh:

no bo nie wiem jakie neony sa w e39?? :mad2:no chyba ze masz jakies neony w swojej 540 to ok.ja mam dwie e39 i nie wiem o jakich neonach mowa

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

no bo nie wiem jakie neony sa w e39?? :mad2:no chyba ze masz jakies neony w swojej 540 to ok.ja mam dwie e39 i nie wiem o jakich neonach mowa

Łukasz chodzi o

Przed liftem byly z tylu zarowki jesli chodzi ci o lampy tylne a po lifcie lampy z postojowymi na diodach LED.

dla jednych neony i diody to to samo. Nie kazdy rozumie zasade diody i stad te dziwne nazwy... Ciekawe kótry z nich ma gaz w tylnej lampie :) :mrgreen:

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Łukasz chodzi o

dla jednych neony i diody to to samo. Nie kazdy rozumie zasade diody i stad te dziwne nazwy... Ciekawe kótry z nich ma gaz w tylnej lampie :)

:norty: ahaha a to dobre.i chyba kolega jelito tez na neony zamiast led :duh: to tak jak kolega johny2007 ma bmw 520 v6.a to dobre

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

diody,neony,wszyscy wiedza o co chodzi wiec po co glupie docinki.

takie lampy tylne byly tylko w wersji po lifcie.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
diody,neony,wszyscy wiedza o co chodzi wiec po co glupie docinki.

takie lampy tylne byly tylko w wersji po lifcie.

dla mnie neon to neon,a led-y to led-y i dlatego nie wiedziałem o co chodzi

http://moto.allegro.pl/item275121851_najmocniejsze_neony_neon_30_cm_hiper_12v_gratis_.html

to jest neon a led nie ma nic z tym wspólnego.poprawcie mnie jeśli sie myle...

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Mówa cały czas o lampach tylnych, o tym że po lifcie były własnie z tyłu neony a nie żarówki. (to nie były lampy na diodach)

dla jednych neony i diody to to samo. Nie kazdy rozumie zasade diody i stad te dziwne nazwy... Ciekawe kótry z nich ma gaz w tylnej lampie

:cool2:

ahaha a to dobre.i chyba kolega jelito tez na neony zamiast led to tak jak kolega johny2007 ma bmw 520 v6.a to dobre

Nie, ja mam lampy nie oryginalne na diodach właśnie

Opublikowano

ciekawe jak długo macie zamiar sie kłucic i wymieniać spostrzeznia ??

Dla mnie piłka jest krótka,wiec bez sensu te dywagacje .... :jawdrop:

NEON to NEON

LED to LEDi o co tu sie kłócic ?

Napisałem ze przed liftem nie było i bez sensu sie nadal klócic a temat prop. zamknąć :search:

Opublikowano

Mówa cały czas o lampach tylnych, o tym że po lifcie były własnie z tyłu neony a nie żarówki. (to nie były lampy na diodach)

dla jednych neony i diody to to samo. Nie kazdy rozumie zasade diody i stad te dziwne nazwy... Ciekawe kótry z nich ma gaz w tylnej lampie

ahaha a to dobre.i chyba kolega jelito tez na neony zamiast led to tak jak kolega johny2007 ma bmw 520 v6.a to dobre

Nie na diodach ??

chyba wlasnie byly a diodach z paskiem plexi ktory rozprasza ich swiatlo, przynajmniej tak to wyglada jak sie im przygladalem.

W instrukcji odslugi BMW pisze ze sa diody.

Wiec jak to jest :| bo cos motacie z tym wszystkim.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

wiem ze masz na diodach bo samochod widziałem jak kedys byłem z pantera z stalowej :wink:

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

wiec moze ustalmy jedno w koncu-czy oryginalne,fabryczne lampy tylne po lifcie to diody czy neony????

ja stawiam na diody .

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
wiec moze ustalmy jedno w koncu-czy oryginalne,fabryczne lampy tylne po lifcie to diody czy neony????

ja stawiam na diody .

W E39 po lifcie z tyłu są NEONY nie LEDy. Są podrabiane lampy do E39 które maja imitację neonów na diodach i wtedy pasują do aut przed liftem.

Oryginalne E39 neon posiadają przetwornice w kole zapasowym do neonów.

Pozdrawiam serdecznie

TAURUS

Boże chroń nas i nasze Bemki od mechaników ignorantów

Taurus

Opublikowano

ja stawiam na diody .

W E39 po lifcie z tyłu są NEONY nie LEDy. Są podrabiane lampy do E39 które maja imitację neonów na diodach i wtedy pasują do aut przed liftem.

Oryginalne E39 neon posiadają przetwornice w kole zapasowym do neonów.

Pozdrawiam serdecznie

TAURUS

Czyli trzeba je wymieniac co jakis czas?? bo wkoncu wszystko co w srodku ma gaz czy to neon czy jakas jazeniowka wkoncu sie wypali. Takie rzeczy sa malo trwale.

Mozesz mi powiedziec jak to wyglada od srodka ??

ciekawi mnie czy da sie to wymienic czy nie.

Ja osobiscie lampy nie rozbieralem ale przez klosz widze tam cos na wzor ponacinanego plexi takiego jak w ringach.

Opublikowano
Taurus własnie na taką odpowiedz czekałem.masz może linka na takie lampy? uwazasz,że to wiocha wkładać cos takiego do auta?bardzo podobaja mi się światła po lifcie zarówno z przodu jak i z tylu.czytałem dużo opinii na forum na temat zmiany lamp i juz sam nie wiem.czy zotac przy serii czy wkladać zamienniki (depo/in pro).