Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na dystans 100 metrów za dużo go nie odstawisz bo on ma pewnie manuala a ty automat a automat ma najgorszy moment startu pierwsze kilkadziesiąt metrów ale i tak złoisz mu dupę zaproponuj mu dystans 400 metrów i wtedy zobacz na efekty i jak kolega radzi dla wyrównania szans weź lawetę z drugim C1 na hol:)
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Odważne wyzwanie, ale nie dajmy się zwieźć. BMW powinno zdąrzyć zawrócić i przejechać poŁowę drogi. Gdyby wyścig byŁ prowadzony w warunkach próby sportowej typu KJS takie wyzwanie miaŁoby sens.
Opublikowano

..Uniaki nie są złe..sam miałem 1.4 (Lanciowego org. włoch):D 10 lat u mnie w rodzinie spędził...przez 7 miechów go dobijałem, po 9 latach (kupiony pół roczny) był już w stanie "boże zlituj się" ręke wkładałem przez podłogę do środka(a kawałek ręki jest) jeździłęm na szczeście nim prze okres wiosenno letni...wiec nawet klimy mi nie trzeba było..

wracając do tematu:

w niedzielę wyzwała mnie na pojedynek marka Audi...

a4 1.8//

- kilka 100-ek PB98 - grosiki

- widok miny tego co wącha spaliny za tobą z Pb98.....bezcenne.. :mrgreen:

Opublikowano

w niedzielę wyzwała mnie na pojedynek marka Audi...

a4 1.8//

- kilka 100-ek PB98 - grosiki

- widok miny tego co wącha spaliny za tobą z Pb98.....bezcenne.. :mrgreen:

jechaliscie na 400m czy na jakims odcinku drogi z zakretami

jezeli na 400m to nie widze sensu w takiej jeździe a jesli po normalnej drodze z punktu A do B gdzie są zakręty no to naprawde fajna zabawa juz jest w tedy

:twisted:

Opublikowano

Fiat Uno -75 i.e. Kat. 138 C2.048 1498 75/5500 108/3000 OHC 1985-1989 V-max-170 Przyśpieszenie(0-100km/h)-11,2

A teraz VW GOLF IV z silnikiem 1.9tdi 130km

Prędkość maksymalna

ze skrzynią 6-biegową 205

ze skrzynią 5-bieg., aut. 202

Przyspieszenie

do prędkości 80/100 km/h

ze skrzynią 6-biegową 6,6/9,6

ze skrzynią 5-bieg., aut. 7,2/10,3

Takze wiesz gdzie pisz sobie te bajki? po kij pisac takie rzeczy? wytlumacz mi po co? przypominasz mi kolege ktory miesiac temu zdal prawko dostal golfa III 1.6 75km i opowiedzial mi wczoraj ze objechal calibre ktora miala 170km ...jednym slowem jan christian andersen... DO LE KA RZA!!

Opublikowano
kamilg oni mają rację oni tymi golfami objeżdżają caLIBRY BMW NAWEWT 750 TYLKO RÓŻNICA JEST TAKA ŻE WŁAŚCICIEL TEGO GOLFA/ UNO itp dupowoza wyciska siódme poty ścigając się z tobą a ty spokojnie jedziesz i zastanawisz się czemu ten pacan na lewym pasie siedzi tam od 5 minut i jedzie równo z tobą :lol: :lol:
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Fiat Uno -75 i.e. Kat. 138 C2.048 1498 75/5500 108/3000 OHC 1985-1989 V-max-170 Przyśpieszenie(0-100km/h)-11,2

A teraz VW GOLF IV z silnikiem 1.9tdi 130km

Prędkość maksymalna

ze skrzynią 6-biegową 205

ze skrzynią 5-bieg., aut. 202

Przyspieszenie

do prędkości 80/100 km/h

ze skrzynią 6-biegową 6,6/9,6

ze skrzynią 5-bieg., aut. 7,2/10,3

Takze wiesz gdzie pisz sobie te bajki? po kij pisac takie rzeczy? wytlumacz mi po co? przypominasz mi kolege ktory miesiac temu zdal prawko dostal golfa III 1.6 75km i opowiedzial mi wczoraj ze objechal calibre ktora miala 170km ...jednym slowem jan christian andersen... DO LE KA RZA!!

Miałem przez parę latek takie uno 1,5. To była istna rakieta... 75 kucy do masy 1250 kg., sprawiało, że to nawet fajnie jechało. Ja miałem z '91 r., i pamiętam jak wyprzedzałem acorda przy ponad 160 km/h i dalej przyspieszałem!! To było 5 lat temu, ale utkwiło mi w pamięci :mrgreen: Dziś bym 2 razy pomyślał przed takim wyczynem :oops:

Opublikowano
kamilg oni mają rację oni tymi golfami objeżdżają caLIBRY BMW NAWEWT 750 TYLKO RÓŻNICA JEST TAKA ŻE WŁAŚCICIEL TEGO GOLFA/ UNO itp dupowoza wyciska siódme poty ścigając się z tobą a ty spokojnie jedziesz i zastanawisz się czemu ten pacan na lewym pasie siedzi tam od 5 minut i jedzie równo z tobą :lol: :lol:

Dobre :cool2: :mrgreen:

Ale to prawda, mając uno chciałem udowodnić jaki to mam szybki samochód :duh: ... człowiek starszy, mądrzejszy :cool2:

Opublikowano
ehh golf IV wazy ok. 1400kg i 130km wydaje mi sie ze ma lepszy stosunek niz Twoja rakieta...a to ze minoles accorda to tak jak napisal kolega zdzira powyzej...ale takie bajki ktos musi tworzyc...
Opublikowano
ehh golf IV wazy ok. 1400kg i 130km wydaje mi sie ze ma lepszy stosunek niz Twoja rakieta...a to ze minoles accorda to tak jak napisal kolega zdzira powyzej

Przecież napisałem, że się z Nim zgadzam. Mało tego, przyznałem się do własnej młodzieńczej głupoty :mrgreen: Która już na szczęście minęła... prawie :whistle:

...ale takie bajki ktos musi tworzyc...

A Ty dalej swoje, ale OK. Każdy ma prawo do swego zdania. Nie chcesz, to nie wierz. Ja nie mam z tym problemu i Ty pewnie także nie. Tylko skąd tyle zaciekłości w Tobie :twisted:

Opublikowano

spoko jak pisalem posta to nie widzialem Twojej odpowiedz na posta zdziry takze luzz:D

a tyle zacieklosci co do opowiesci bo prawie codziennie slysze jakies takie opowiastki jak to ktos objecha jakie to auto...albo w lusterku widze mrugajace super szybkie auta w stylu fabia itp krolowie drog...i taka irytacja mnie wziela;p pozdrawiam

Opublikowano
spoko jak pisalem posta to nie widzialem Twojej odpowiedz na posta zdziry takze luzz:D

a tyle zacieklosci co do opowiesci bo prawie codziennie slysze jakies takie opowiastki jak to ktos objecha jakie to auto...albo w lusterku widze mrugajace super szybkie auta w stylu fabia itp krolowie drog...i taka irytacja mnie wziela;p pozdrawiam

Spoko :cool2: ale masz rację z tymi "królami dróg", celowo piszę w cudzysłowie :D Ja zauważyłem, że gdy podjadę bliżej jakiegoś autka (cienias, seiczento - jak to się pisze? - :twisted2: fabia, uno i czasami punto), to nagle to wszystko podrywa się do lotu. :duh: Normalnie w każdym kierowcy takiego czegoś odzywa się żyłka sportowa. :duh: A ja sobie jadę dalej swoją prędkością, naprawdę. :mrgreen: Tylko czasami jak mnie ktoś :evil: to redukuję. A m40 nawet zrywne jest, jak na swoje 113 kucy :roll2: Jakiś nerwowy jestem za kierownicą, szczególnie ostatnio.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.