Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Podnieś maske to zobaczysz-nie musi być sekwencja,ale innej nie zakładaj.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano
A co to za różnica czy plastikowy czy inny? W plastikowy też da się wkręcić wtryskiwacze, jak koleś nie chce się podjąć to jedź gdzie indziej.
Tuning is not a crime it's a way of life!!
Opublikowano
masz racje do bmw nie załada się byleczego bo serwis jest drogi a ja odradzam ci zakładanie gazu wyleczyłem się z szukania oszczędności autko na gazie jest mułowate pali jak smok zaraz szlak trafi pompke paliwa kicha gaśnie i tankowałem tylko na shelu albo w bp i tak co 2 miesiące wymieniałem filter dodam że w czasie gwarancji 2 razy wymieniałem elektronike -moduł sterowania pozbyłem sie dziadostwa kupiłem diesla i mam św. spokój i radość z jazdy :8)
Opublikowano
masz racje do bmw nie załada się byleczego bo serwis jest drogi a ja odradzam ci zakładanie gazu wyleczyłem się z szukania oszczędności autko na gazie jest mułowate pali jak smok zaraz szlak trafi pompke paliwa kicha gaśnie i tankowałem tylko na shelu albo w bp i tak co 2 miesiące wymieniałem filter dodam że w czasie gwarancji 2 razy wymieniałem elektronike -moduł sterowania pozbyłem sie dziadostwa kupiłem diesla i mam św. spokój i radość z jazdy :8)

nie prawda co piszesz..tak bylo kiedys...na zwyklej instalacji...zaloz sobie gaz firmy BRC pelna elektronika a zobaczysz....http://www.autoeko.pl/?a=2..to nie jest to co bylo kiedys i za 1200zl. :norty: :norty: :norty:

Opublikowano

Dokładnie...tak moze było kiedyś lub w tandetnych instalacjach.Mój znajomy ma(co prawda nie w BMce ale w Merolu)sekwencje za 6tys.jeździ kilka lat i nie ma różnicy w osiągach.

Ja z montowaniem gazu poczekałbym do nowego roku i zobaczył jak będzie z ceną.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

nie prawda co piszesz..tak bylo kiedys...na zwyklej instalacji...zaloz sobie gaz firmy BRC pelna elektronika a zobaczysz....http://www.autoeko.pl/?a=2..to nie jest to co bylo kiedys i za 12

00zl. :norty: :norty: :norty:

nie za 1200 tylko sekwencyjny za 4500 zł włoskiej firmy nie pamiętam jakiej zakładałem 3 lata temu

Opublikowano

Zgadzam sie z kolegami ze sekwencja to jedyny sluszny wybor, ale jak nie masz kaski to pomysl o blosie, u mnie nie strzelil ani razu. Fakt, ze silnik inny.

Pozdro

Opublikowano
Sam mam sekwencję w 525i 24V i jak wiadomo plastikowy kolektor, i nie przeszło mi nawet przez myśl żeby do tego silnika montować zwykłą instalację, tylko sekwencja, co innego w M30B30 3.0 R6 miałem zwykła instalację i byłem nawet zadowolony, tyle że montowałem do niego zwykłą ponieważ 2 lata temu sekwencja kosztowała do R6 6500zł! Dlatego zdecydowałem się na zwykłą!
Opublikowano

nie prawda co piszesz..tak bylo kiedys...na zwyklej instalacji...zaloz sobie gaz firmy BRC pelna elektronika a zobaczysz....http://http://www.autoeko.pl/?a=2..to nie jest to co bylo kiedys i za 12

00zl. :norty: :norty: :norty:

nie za 1200 tylko sekwencyjny za 4500 zł włoskiej firmy nie pamiętam jakiej zakładałem 3 lata temu

gaz u tego faceta kosztuje 4200zl. rano stawiasz o 14/15 odbierasz....gaz wloski..firmy BRC oczywiscie do E-39 wlew gazu moze byc przy wlewie paliwie za klapka :cool2:

Opublikowano
co innego w M30B30 3.0 R6 miałem zwykła instalację i byłem nawet zadowolony, tyle że montowałem do niego zwykłą ponieważ 2 lata temu sekwencja kosztowała do R6 6500zł! Dlatego zdecydowałem się na zwykłą!

Z mojego doświadczenia wynika,że inna niż sekwencja w 100% poprawnie też nie funkcjonuj.Na trasie depniesz kicka i strzał...Ale fakt-pare lat temu tyle kosztował gaz do 6 garów.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...