Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ja z mojego E46 320d 136 KM wycisnąłem około 218 km/h

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano

:shock: te auta to sportowe zacięcie moze mają, ale napewno nie parametry :shock:

róznice są niewielkie, i pewnie zależy od konkretnych egzemplarzy, bo czasami koniki i dynamika uciekają z chmurką...

na maxie teoretycznie e36 lepiej, ale zanim się to wydusi to może prostej nie wystarczyć :)

a skad takie porównanie?

ścigałeś się i cię ktoś objechał?

czy odwrotnie?

Opublikowano

na 1/4 wygrywa 320d

w dłuzszej 320i ...

mówimy oczywiscie o zdrowych egzemplarzach...

bo przy wiekszosci 320i z lat 90... juz jest mniej kucy niz 136 z 320d...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
po zrobieniu moda w 320 d, benzyniak nie ma żadnych szans, jesli chodzi o v max, to gdzie w polsce masz drogi zeby 2 samochody szly kolo siebie do v max??
Opublikowano
po zrobieniu moda w 320 d, benzyniak nie ma żadnych szans, jesli chodzi o v max, to gdzie w polsce masz drogi zeby 2 samochody szly kolo siebie do v max??

droga 744 przed Starachowicami... masz kilka km prosciutkiej drogi o super podłożu... co najwazniejsze w dzień np. Niedziele przez ten odcinek ciezko spotkac autko z przeciwka...

oczywiscie.. to cholernie niebezpieczne... i "bezmysle" jechać z taką predkościa...

ale znam takich co z taką predkoscia ( 220 - 240 ) potrafią sie scigac ok 22- 23h droga numer 7 Grójec - Warszawa

Bezmózgów nie brakuje...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano

tutaj nie chodzi o chipowanie silnikow, bo benzynowke tez mozna ale to nie ma najmniejszego sensu. Porownanie dotyczy fabrycznych modeli.