Skocz do zawartości

jak sprawdzic co stuka w zawieszeniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pare dni temu pisalem na forum, ze stuka mi cos w prawym przednim zawieszeniu. chcialbym sprawdzic dokaldnie co to jest konkretnie bo niechce kupowac czesci ktore sa jeszcze sprawne, jak to mozna zobaczyc, na przegladzie technicznym gostek mi powiedzial ze to lacznik drazka stablizatora, jesli go wymieniu stukanie minie? dzieki za odp i rady
Opublikowano
pare dni temu pisalem na forum, ze stuka mi cos w prawym przednim zawieszeniu. chcialbym sprawdzic dokaldnie co to jest konkretnie bo niechce kupowac czesci ktore sa jeszcze sprawne, jak to mozna zobaczyc, na przegladzie technicznym gostek mi powiedzial ze to lacznik drazka stablizatora, jesli go wymieniu stukanie minie? dzieki za odp i rady

czemu zakladasz nowy temat...o to sie pytales....http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=66756&highlight=

Opublikowano
dzieki, ja jutro wymieniam lacznik drazka stabili. bo caly mi latal wiec zobaczymy jak to bedzie a wlasnie to jest zamiennik Mabo, warto czy lepiej kupic oryginal albo moze inny zamiennik? :) dzieki wielkie pzdr.
Opublikowano

Producentem elementów zawieszenia do BMW jest firma LEMFORDER.

Nie musisz kupować tych części w serwisie.Możesz zakupić je np w sieci INTER-CARS.Różnica jest taka, że poszczególne elementy mają zeszlifowane logo BMW a cena znacznie bardziej atrakcyjna choć zawsze warto porównać ceny. :hand:

Opublikowano

podpisuje sie pod kolega bono20002

JEDZ NA STACJE DIAGNOSTYCZNA zaplacisz pare zl a koles Ci to tak sprawdzi ze nie bendziesz wymienial niepotrzebnych elementow

Adamus

-----------