Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.przeszperalem forum ale nigdzi nie znalazlem jak przestawic zegarek w radiu w e39 model chyba reverse. jest przycisk z zegarem narysowany ale naciskam przytrzymuje i nic rozne kombinacje np +rds +tape i nic.

Dzieki za pomoc

Opublikowano

Proste jak drut, ustaw sobie na zegarek, potem nacisnij SET ... dalej to same wskazniki powiedza, masz + - do godziny i minut, zatwierdzasz wciskajac SET i jest, datę tak samo pod DATUM.... no i masz przelaczniek 12H i 24H....

Powodzenia przy zabawie klawiszami. Jakby co to mam skany ustawiania kompa, po niemiecku.

(OO=[][]=OO)
Opublikowano

hm to jest opis to tych wypasionych radyjek ja mam najprostsze radio reverse II a to co opisujesz to jest chyba jakis profesional jak w e38.

Ale dzieki :D

Opublikowano
Nigdy wcześniej nie widziałem czegoś takiego. Jeżeli tak wyglądało by wnętrze mojego e39 to zastanawiałbym się chyba szybko nad zmianą samochodu. Sorry ale tak licho to wygląda :cry2:
Opublikowano

ja mam też takie radio i ustawienie jest bardzo proste

1. naciskasz stronę SET na przycisku z symbolem zegarka (ale nie zegarek)

2. zaczną mrugać minuty - przyciskiem +/- ustawiasz;

potem powtórnie SET i godziny.

Opublikowano

No nie wyglada cierkawie, aczkoliwek dla fanow car audio otwiera mozliwosci zastosowania dowlonej jednostki, np jakiegos fajnego decka...

A z drugiej strony kurcze szkoda, ze nie ma tam kompa zintergrowanego, bpo to fajna i przydatna zabawka, zwlaszcza ze w E39 nagminnie padaja piksele i tylko z tej konsoli moge oczytac wskazania kompa pokladowago.

A na serio, to czy to bylo w standardzie czy na zamowienie, takie slabsze wersje radio-kompa?

(OO=[][]=OO)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Witam

A jak ustawić datę i godzinę na wyświetlaczu w zegarach? Mam bmw z 97 roku i bez zintegrowanego radyjka.

Edytowane przez adamMn
Opublikowano
Ta E39 to wogóle chyba była zrobiona na próbę. Wypas :mrgreen: dobrze ze kierownicę ma :cool2: A wygląda to że... W sumie BMW ma i tak lipne nagłośnienie w porównaniu do innych autek tej klasy i z tych samych lat no ale orginał przynajmniej ładnie wygląda i podnosi standard auta.