Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam w moim kompakcie z 96roku orginalne radio BMW tyle tylko ze na kasety czy jest jakis sposob zeby mozna bylo na nim sluchac CD lub MP3 bo nie ma wyjscia na zmieniarke a nie chcialbym go wymieniac bo swietnie pasuje podswietlenie do reszty . pozdrawiam
Opublikowano

Polecam jednak zmienic radio na

Blaupunkt Valencia Mp36

( na allegro tego duzo i tanie )

mozesz w nim ustawic color wyswietlacza prawie identyczny jak reszty podswietlenia w bmw, naprawde to radio pasuje idealnie do Twojej bawarki! ( wiem bo mam )

W przeciwnym wypadku, kaseta adapter, tez dostepna na allegro....

www.rafalnartowski.pl
Opublikowano
ja to mialem we fiacie 126p i seacie ibizie 89 rok...jakosc dzwieku z tego adaptera adekwatna do aut w ktorych gralo...bardzo tanie rozwiazanie, ale slaba jakosc dzwieku i jakosc wykonania kasety adaptera tez mizerna...
www.rafalnartowski.pl
Opublikowano
Nie kupuj tego "g". Muzyka z tej pseudo kasetki jest fatalna. Jak juz musisz miec transmiter to tylko FM. jest tani a jakosć muzy jest naprawde dobra. Tak sama jak stacji radiowych z silnym sygnalem.
Opublikowano

kumpel ostatnio zakupil takie cudenko podobne do tego :

http://www.allegro.pl/item268522117_transmiter_usb_rds_pelny_zakres_czestotliwosci.html

no i powiem ze napewno lepsze od tej kasety z kabelkiem :)

podlaczasz do tego mp3 i gra muzyka :)

Bardzo Mądry Wybór :)

-OO=[][]=OO-

Nie sztuka zabić muche przednią szybą :)

Sztuka zrobić to boczną :D

Opublikowano
Polecam jednak zmienic radio na

Blaupunkt Valencia Mp36

mozesz w nim ustawic color wyswietlacza prawie identyczny jak reszty podswietlenia w bmw, naprawde to radio pasuje idealnie do Twojej bawarki! ( wiem bo mam )

ja mam troche starszy typ blaupunkta boston coś tam :8) mimo że nie można w nim zmienić koloru podświetlania to znakomicie pasuje to deski BMW :mrgreen: :mrgreen: Tylko, że ja mam stare takie jeszcze na kasety :lol: bo ja wogle lubie kasety :norty:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!