Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jakiej firmy wybrać popychacze hydrauliczne do silnika m40. Na rynku jest dość sporo firm oferujących swoje wyroby, może macie jakies doświadczenia. Wiem że na forum było wiele na temat hydrauliki tego silnika :cry: Ale nic nie znalazłem na temat polecanych zamienników. Możew niedostatecznie szukałem. Dzięki za wszelkie sugestie
Opublikowano
Jakiej firmy wybrać popychacze hydrauliczne do silnika m40. Na rynku jest dość sporo firm oferujących swoje wyroby, może macie jakies doświadczenia. Wiem że na forum było wiele na temat hydrauliki tego silnika :cry: Ale nic nie znalazłem na temat polecanych zamienników. Możew niedostatecznie szukałem. Dzięki za wszelkie sugestie

Kup Ruville, febi lub Lemforder

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg

Opublikowano
kup od razu caly komplet naprawczy Febi za 3000 i masz po problemie - masz w nim wszystko, ale na pewno nie skonczy sie u ciebie na samych popychaczach :lol:

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

pytanie zasada działania popychacza ?

tzn czy popychacz po długim postoju np dwu dniowym ma prawo zaklekotać u mnie tak jest rozmawiałem z ludzmi na temat popychaczy i mówią ze popychacz moze zaklekotać az napełni się olejem trwa to 2 sek.

mam ajusa i mam właśnie taki problem że jak postoji mi autko to mi zaklekocze klawiatura wiec pytanie jak to poprawić macie jakieś pomysły zareklamować popychacze ?

Mrówa

Harce na gitarce oraz speed

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
pytanie zasada działania popychacza ?

tzn czy popychacz po długim postoju np dwu dniowym ma prawo zaklekotać u mnie tak jest rozmawiałem z ludzmi na temat popychaczy i mówią ze popychacz moze zaklekotać az napełni się olejem trwa to 2 sek.

mam ajusa i mam właśnie taki problem że jak postoji mi autko to mi zaklekocze klawiatura wiec pytanie jak to poprawić macie jakieś pomysły zareklamować popychacze ?

najprosciej wymien olej na gestrzy i juz powinno pomoc