Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam

posiadam bmw e36 320 mam problem ze wspomaganiem jak jest temperatura dodatnia to jest ok a jak jest ujemna to ciezko chodzi kierownica co jest do wymiany ktos wie pozdrawiam :( :cry:

Edytowane przez Jacek D
Opublikowano (edytowane)

Wydaje mi się że masz coś nie tak z olejem we wspomaganiu :twisted2: Odkręć korek i zobacz jaki ma kolor - jeśli czarny to do wymiany.

Ewentualnie ktoś nalał za gęsty płyn :doh: . Reasumując, ja bym go zmienił. Wchodzi go troszeczkę ponad litr, także koszt nie jest ogromny.

Edytowane przez Lucass_81
Opublikowano (edytowane)
... Edytowane przez Adamation
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
SPOMAGANIE?? ,,,,, :D sorki a co to takiego?

...nie wypada kpic z kolegow...

"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
ja sprawdzilem swoj plyn ze wspomagania i okazalo sie ze ma kolor ...wlasnie nie ma go,jest bezbarwny.czy to normalne?
Opublikowano
dzieki kolego,przynajmniej mnie uspokoiles:)
Opublikowano
SPOMAGANIE?? ,,,,, :D sorki a co to takiego?

...nie wypada kpic z kolegow...

A ty nie zajmuj sie pouczaniem bo niedługo twoje posty na serwerze się nie zmiejszczą :jawdrop:

Opublikowano

no to kwestia kultury a skoro nie potrafisz sie zachowac tylko drwic z innego kolegi to zwracam ci grzecznie uwage.Czyzbys krzych81 tak unosil sie honorem ze tego nie rozumiesz??

aha i co ci nie pasi w moich postach?jest w regulaminie jakis limit postow do napisania?forum jest po to aby pisac i pomagac

Opublikowano

Forum jest ogólnodostęne dla czytających,więc jak ktoś pisze bzdury powinien zostać poprawiony.Co to by bylo jak by taki gościu pojechal do mechanika lub gdziekolwiek indziej i rzucil taki tekst??? :duh: ... kupa śmiechu.

To jest moje zdanie,ale ja nie muszę mieć racji :)

pzdr.