Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Niedawno zmienilem samochod z e30 na e36 coupe.Mialem w poprzednim wzmacniacz i tube i wsadzilem to do nowego samochodu z lepszym radiem ale gra niestety gorzej:(regulowalem wszystko od nowa na rozne sposoby ale w poprzednim samochodzie i tak bylo lepiej.Tu mam nowa instalacje tylko nie wiem czy mase dobrze odprowadzilem ale czy to mialo by wplyw>>>
Opublikowano
Nie wiem jak w E30 ale w E36 tylna kanapa jest dobrze wyciszona blachą od tyłu, więc może spróbuj jeździć ze złożoną :D
Opublikowano

Co masz na myśli pisząć "masę źle odprowadziłem" - masę się podpina do karozerii, albo ciągnie z akumulatora - nie ma tu filozofii. A jeżeli chodzi o masę na kablu sygnałowym do tuby - to oczywiście powinno byc podłączone poprawnie.

Nie wiem jak w coupe, ale w sedanie jeżdżę z otwartym podłokietnikiem i głośnik mam bezpośrednio za otworem na podłokietnik i dopiero wtedy jako tako słychać.

Opublikowano
Ja u siebie wywaliłem głośniki z tyłu, zostały tylko maskownice u góry na półce i jest git.

Faktycznie, chyba to też pomaga - ja je wywaliłem od razu po zamontowaniu audio, więc nie wiem ile to dało.

Opublikowano
wywalenie tylnych glosnikow duzo daje. Ale i tez jak jedziemy bez muzyki to slychac glosniej tlumik i wszystko co sie odbija o nadkola z tylnych kol. W coupe nie ma blachy bo sa rozkladane tylne fotele.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
ja w e36 sedanie mialem tube i fajnie grało nie mialem skladanych siedzen ani podłokietnika, potem kupilem e36 coupe i masakra trzęsła sie cała tylna klapa i nie pomagała regulacja ani nic, do tego latała cała tylna półka, najlepiej bylo slychac jak mialem złożone siedzenia, wydaje mi sie że miałem zbyt szczelny bagażnik i nie mial bas gdzie wychodzić
........srebrne beem wjeżdża na teren........