Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki prosze napiszcie mi krok po kroku jak wstawic zdjecie pod moja ksywka bo mecze sie juz od rana i nic :(

Wiem ze to moze smieszne ale nie kumam jeszcze wszystkiego bo praktycznie kompa uzywam tylko do siedzenia na forum.

Prosze o pomoc

RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano
Kurde zrobilem tak jak napisales,ale zdjecie nie chce wejsc,napisz mi,ktory kod musze wpisac,bo chyba mam cos z kompem,ze mi nie chce wejsc :( ale jestem tak malo inteligentny ;( Pozdro i dzieki
RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano

Pyra najpierw musisz mieć zdjęcie swojej buni na kompie które nie może być większe niż 125x125 pikseli. Ja robię to w programiku InfraWiew.

Wejdź na stronkę www.imageshack.us wybierz to zdjęcie z kompa i wciśnij host it.

Poczekaj chwilkę i wyskoczy Ci kilka linków. Wybierz link który jest podpisany "direct linki to image" skopiuj go i wklej do swojego profilu.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Zebym ja to wiedzial jak to sie uzywa i robi... Jestem na serio kompletnie cienki w tych sprawach,wiem tylko jak wchodzic na forum he he
RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano
Mam ten sam problem :evil: wstawiam linki z fotosika, roznych zdjec, w odpowiedniej wielkosci i pixelach( uzywam Irfan View ) i sie nie wyswietla. To foto co wkleilem ostatnie na ikonke ma 3 kb,120x90, wiec powinno byc widoczne.
Opublikowano
A przed wstawieniem linku odznaczasz "usun obraz" i klikasz "Wyslij"? I ponownie otwierasz profi i wpisujesz /wkejasz/ link do zdjecia i ponownie klikasz "Wyslij"?

dokladnie tak jak mowisz, nawet sie wyloguje i zaloguje ponownie, i nic nie pomaga, ani z fotosika, ani fotoempika, :evil:

Opublikowano
Mam ten sam problem :evil: wstawiam linki z fotosika, roznych zdjec, w odpowiedniej wielkosci i pixelach( uzywam Irfan View ) i sie nie wyswietla. To foto co wkleilem ostatnie na ikonke ma 3 kb,120x90, wiec powinno byc widoczne.

Użyj tego zdjęcia: http://images32.fotosik.pl/34/bf881b588db9235b.jpg

Do wszystkich co mają problem - jak już wrzucicie zdjęcie na jakiś serwer - fotosik, czy imageshack - to wybierajcie link zakończony rozszerzeniem zdjęcia - czyli .jpg, .gif itp...

Opublikowano

Użyj tego zdjęcia: http://images32.fotosik.pl/34/bf881b588db9235b.jpg

Do wszystkich co mają problem - jak już wrzucicie zdjęcie na jakiś serwer - fotosik, czy imageshack - to wybierajcie link zakończony rozszerzeniem zdjęcia - czyli .jpg, .gif itp...

dziekuje :clap: :cool2:

Opublikowano

Mam ten sam problem!

Po obróbce w Irfan mam 120x90pix i 4kilo wagi, host na fotosik.pl

Klikam na kody miniaturki na forum i nic, tak samo jest z alternatywną miniaturką.

Ktoś korzysta z fotosika? Trzeba wkleić cały link czy coś wycinać?

Dodam, że robiłem wszystko krok po kroku tak jak było tu napisane.

Pozdrawiam

Freude am Fahren - anytime, anywhere

Opublikowano
Mam ten sam problem!

Po obróbce w Irfan mam 120x90pix i 4kilo wagi, host na fotosik.pl

Klikam na kody miniaturki na forum i nic, tak samo jest z alternatywną miniaturką.

Ktoś korzysta z fotosika? Trzeba wkleić cały link czy coś wycinać?

Dodam, że robiłem wszystko krok po kroku tak jak było tu napisane.

nie wpisuj linka zatytuowanego ,,miniaturka'' czy ''alternatywna miniaturka'', ja tez tak robilem i nie dzialalo,

wpisalem ''Bezpośredni link do zdjęcia'' zakonczony jak kolega napisal .jpg i teraz dziala :cool2:

Opublikowano
nie wpisuj linka zatytuowanego ,,miniaturka'' czy ''alternatywna miniaturka'', ja tez tak robilem i nie dzialalo,

wpisalem ''Bezpośredni link do zdjęcia'' zakonczony jak kolega napisal .jpg i teraz dziala :cool2:

Zara spróbuję.

Dzięki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Testing, testing... I (_!_)!!! :duh:

UPDATE - It works! :dance:

Dzięki za porady :cool2: :cool2: :cool2:

Pozdrawiam