Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam. powiedzcie gdzie mozna w PL kupic G-techa? Szukalem w necie ale nic nie moge znalesc? wogole po ile sa g-techy??

320d po wirusie: 202KM i 406Nm

"Jeśli Bóg byłby za przednim napędem, chodzilibyśmy na rekach" :D

Opublikowano

dzieki za link ale aukcja skonczona :P

wogole czym rozni sie ten od tego ??? czy warto wydawac kase na ten drozszy czy starczy kupic ten tanszy?? potrzebny do mierzenia czasow cwiartki i 0-100km/h .

i tyle :twisted:

Opublikowano

my w plocku mierzymy tymi tanszymi - ale sa przeklamania wystarczy ze poprzedni wlasciel pare razy zaliczyl upadek tego urzadzenia i juz moze przeklamywac -

ale : te tansze jest spoko do mierzenia jak jest nowe albo od wiadomego zrodla - w plocku mamy 3 szt albo i 4 takie ogolno dostepne i tylko jeden odbiega od innych

Opublikowano

a wiesz moze gdzie kupic nowego g-techa bo szukam i szukam i nigdzie nie moge znalesc :mad2:

no sa 2 na allegro ale po tym co napisales to mam watpliwosci :?:

jeden jest tutaj a drugi tutaj

Opublikowano
moze sie ktos wypowie??

Opublikowano

W sumie to takie zabawki, mam wlasnie taki jak pokazales na ostatnich aukcjach. Międzynami jaskiniowcami powiedziałbym, że to droga zabawka i osobiście żałuje że nie kupiłem tego

http://www.allegro.pl/item244904443_gtech_pro_performance_g_tech_g_tech_komplet_czarny.html

a najlepiej driftboxa www.driftbox.pl ...ale ceny są już tutaj kosmiczne.

Jeśli nie spodziewasz się rewelacji i nie wymagasz aptekarskiej dokładności pomiarów to spokojnie możesz zainwestować w gtech'a pro...

Nie wiem gdzie można kupić go bezpośrednio, ja zakupiłem na allegro.

Pozdrawiam

kangur