Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wydaje mi się że z nivomatem jest coś nie tak. Auto przy prędkości ok 80 km/h podskakuje jak piłka, na prostej drodze. Czy nivo można regulować? W tej chwili wygląda tak jakby był bardzo sztywno ustawiony.

• Członkowie klubu
Opublikowano

raz

dwa

trzy

cztery

pięć

sześć

Szósty wątek pod Twoim ([E34] PROBLEM NIVO) :evil:

Szósty, szukaj - coś z tymi słowami jest nie tak :twisted:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Wielkie dzięki Panie Grzegorzu. Wątki jakie udało mi się odnaleźć dzięki opcji szukaj są bez wartość jeżeli chodzi o przydatność w moim temacie. Proszę czytać uważnie, albo się nie wtrącać.
Opublikowano
w jakim aucie to Nivo - w E30 ???? Bo jesli tak to :shock: tak zrobie bo nie wiedzialem ze do 3 to ladowali.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Dzięki Panowie, możemy zamknąc temat, bo niczego się ciekawego nie dowiem. Rzeczywiście w E30 nie montowali, ale w nagłówku (w zgodzie z prośbą z regulaminu) napisałem [E32] czy to wyjaśnia sprawę?
Opublikowano
ups - moja wina - nie doczytalem, w watku Bullita tez masz opisane problemy z Nivo - jeden z uzytkownikow opisuje jak ustawic wysokosc oraz masz podany schemat calego systemu...

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano

Może masz podniesione do oporu. Wtedy amortyzatory nie mają "skoku" i biją jak glupie...

A jakim olejem masz je zalane?

Opublikowano

Niestety nie wiem jaki jest wlany olej (auto kupione wczoraj i na szczęście nie należy do mnie), ale rzeczywiście dość wysoko się unosi.

Tylko po co poprzedni właściciel ustawił to tak wysoko? Jeździ tak jak popsuty Citroen BX.

• Moderatorzy
Opublikowano
Wielkie dzięki Panie Grzegorzu. Wątki jakie udało mi się odnaleźć dzięki opcji szukaj są bez wartość jeżeli chodzi o przydatność w moim temacie. Proszę czytać uważnie, albo się nie wtrącać.

To ja się wtrącę.

Na drugi raz proszę trochę grzeczniej.

Pozdrawiam

Admin

• Członkowie klubu
Opublikowano
Proszę czytać uważnie, albo się nie wtrącać.

Hm... co to ja chciałem ? a... i wice wersa :lol:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png