Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Gdzie w Gdańsku lub okolicach dobrze i w miarę cenowo przyciemniają szyby??Możecie kogoś polecić?
Opublikowano

rowniez bardzo chetnie dowiem sie czegos w tej kwestii :)

edit: ja myslalem o Autoglass Jaan oliwa/sopot ale to wymaga weryfikacji zarowno jakosciowej jak i cenowej

Opublikowano
Podobno koło Grobleskiego na Jagielońskiej jest dobry warsztat który przyciemnia szyby.Kumpel jak kupił VW pasata u grobla to mu polecili tego gościa.Widziałem efekt końcowy przyciemnionych szyb i jest super :cool2: .Używa foli z usa .Daje gwarancje na kilka lat.Pozdrawiam
Opublikowano
Podobno koło Grobleskiego na Jagielońskiej jest dobry warsztat który przyciemnia szyby.Kumpel jak kupił VW pasata u grobla to mu polecili tego gościa.Widziałem efekt końcowy przyciemnionych szyb i jest super :cool2: .Używa foli z usa .Daje gwarancje na kilka lat.Pozdrawiam

a możesz nam powiedzieć ile zapłacił i za ile szybek? :wink:

Opublikowano
Za szyby zapłacił 600zl bez przednich.Jakość wykonania :cool2: A to ważna sprawa.Kiedyś dałem do przyciemniania szyby w warsztacie który był tani :mad2: i efetk marny po roku porobiły sie odbarwienia i pęcherze.Warto zainwesowac w profesjonale przyciemnianie a nie w metode garażowa za małe pieniadze.
Opublikowano

Ja z kolei slyszalem ze za 200-300zl, masz juz pr0 przyciemnione szybki. Nie wiem co oni tam za te 600,- robili, chyba 100% marzy :D

(mowie o samym tyle, bo jak przod tez, to wiadomo drozej...)

Pozdrawiam
Opublikowano
Najlepiej to niech osoba zainteresowana sobie pojedzie do tego gościa zobaczy jak to wyglada na samochodzie i się dogada .Bo z gdybania nic nie wyjdzie.Mi sie podobała robota tego Pana i bym zaplacił te 600zl za przyciemnienie.Pozdrawiam
Opublikowano
Moj kumpel dał za przyciemnienie 700,- w e36 i powiem szczerze ze za ciekawie to nie wygląda :? Trzeba uważać bo drożej nie koniecznie znaczy lepiej :wink:
Opublikowano
Witam wszytkich ,powiem szczerze w gdansku sa sami partacze a ci co robia dobrze to chca duza kase ten koles na Jagielonskiej za cała bmw e34 całe chce 700 zł.Ja osobiscie polecam pana z BYTOWA za cała furke zwioł 450zł i 2 godzinki czekałem i furka zrobiona i 5 letnia gwarancje dale na folie i na odklejanie,naprawde koles bardzo spoko.To jest numer do tego kolesia 604510209 .Pozdawiam :cool2:
Opublikowano
Ja z kolei slyszalem ze za 200-300zl, masz juz pr0 przyciemnione szybki. Nie wiem co oni tam za te 600,- robili, chyba 100% marzy :D

(mowie o samym tyle, bo jak przod tez, to wiadomo drozej...)

:shock: za 200-300zl?daj nr do tego gościa bo na pewno znajdą sie chętni.ale mówimy tu o porządnej foli do szyb a nie o żadnym "tjlandzie"to można w domu na wodę zrobić.pierwszy raz w życiu sie z czym takim spotykam.ja dałem 700zl ale robota jest zrobiona :cool2: 1klasa.....

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

By przyciemnić szyby jechałem 120km do WLASCIWEGO WARSZTATU.

Byłem w Szczecinie w firmie FOLTECH

Robił tam mój kuzyn.Mój znajomy i ja.

Gwarancja-atest do ręki-pierwsza klasa.

Z ciekawości przed chwila do nich zadzwoniłem.

Piszecie o 600-700zł :duh: Za e34 tylna szyba i dwie boczne tylne chcą 330zł.

Bez komentarza.

http://www.foltech.szczecin.pl/

BMW? Bogini Moich Wrażeń.
Opublikowano
By przyciemnić szyby jechałem 120km do WLASCIWEGO WARSZTATU.

Byłem w Szczecinie w firmie FOLTECH

Robił tam mój kuzyn.Mój znajomy i ja.

Gwarancja-atest do ręki-pierwsza klasa.

Z ciekawości przed chwila do nich zadzwoniłem.

Piszecie o 600-700zł :duh: Za e34 tylna szyba i dwie boczne tylne chcą 330zł.

Bez komentarza.

http://www.foltech.szczecin.pl/

a ja dodam komentarz.wychodzi za szybe 110zl.za te małe w tynych drzwaich tez biorą po 100 bo jest z nimi problem.czyli dodając jeszcz przód tj 5x110+2x100=750zl. Ładna mi to promocja

Bez komentarza ceny maja jak wszędzie...

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
W Gdyni na Morskiej kolo salonu Renaulta, albo Deawoo juz dobrze nie pamietam w kazdym razie w tych okolicach jest firma co sie tylko szybami zajmuje. Robia wszystko sprawnie i profesjonalnie. Ja tam akurat kiedyś wymienialem szybę przednia w e36 to widzialem jak foliują. Efekt :cool2:
BMW e-39 523i