Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam kolegów

Co sadzicie o tej 540 wiem żę ze zdjęć to za dużo nie powieci4 ale zawsze coś:)

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3281943

http://moto.allegro.pl/item261722538_bmw_e34_e34_540i_540_286ps_super_stan_klima_skora.html

TA W KOMISIE TO NAWET SZYBĘ MIAŁA WYMIENIANĄ,MYSLĘ ŻE TO ZŁOM.

TA DRUGA ...W MIARĘ OK!

ZOBACZ WŁAŚCICIELA NA WŁASNE OCZY, JAK MIESZKA,CZYM SIĘ ZAJMUJE... TO TEŻ ŚWIADCZY O TYM CZYM JEŻDZIŁ.

JEDZ NA SPRAWDZENIE SILNIKA... NAPRAWIAĆ 8 CYLINDRÓWKĘ TO MASA KASY.

POZA TYM WIZUALNIE...PODOBA MI SIĘ :cool2:

PO DRUGIE... NA SLĄSKU SĄ DOBRZY,SERDECZNI LUDZIE :)

Opublikowano

Ahahaha! :lol: :lol: Tym NAWET mnie ubawiłeś,nie moge normalnie...Czy uważasz,że jak auto miało wymienianą szybe to już jest złom?Moja bezwypadkowa też była złomem jak mi a parkingu wybyli szybę?Co to znaczy,że ktoś mi wjechał w d... i zatrzymał się na tylnej kanapie tak? :mad2: Poczytaj na forum w temacie Jelita-coś mu spadło na szybe,wielu tam pisze,że wymieniają szybe bo np.była porysowana.

Co nie zmienia faktu,że 1sza to ponoć złom,tylko nie sugeruj się tym,że jak auto miało wymienianą szybe to odrazu było bite.

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Ahahaha! :lol: :lol: Tym NAWET mnie ubawiłeś,nie moge normalnie...Czy uważasz,że jak auto miało wymienianą szybe to już jest złom?Moja bezwypadkowa też była złomem jak mi a parkingu wybyli szybę?Co to znaczy,że ktoś mi wjechał w d... i zatrzymał się na tylnej kanapie tak? :mad2: Poczytaj na forum w temacie Jelita-coś mu spadło na szybe,wielu tam pisze,że wymieniają szybe bo np.była porysowana.

Co nie zmienia faktu,że 1sza to ponoć złom,tylko nie sugeruj się tym,że jak auto miało wymienianą szybe to odrazu było bite.

Nie o to mi chodziło,że jak szyba wymieniona to złom.Złom dlatego ,że dla mnie wygląda jak dziad :|

Sam mam też bezwypadkowy i szybę po wymianie,ale mój wyglądem przypomina seryjny. Swoją drogą ta 540 tka styrana jest, brzydka tapicerka i beznadziejne felgi :?:

Opublikowano

gdyby nie ten spojler na tylniej klapie :duh: ,przebieg wydaje sie byc prawdziwy,zadnych zdjec srodka samochodu :roll: , kolor jednemu moze sie nie podobac,drugiemu ,tak.

moim zdaniem 3.5litra R6 to silnik udany,malo awaryjny,spalanie okolo 14.5 litra w miescie,zwlaszcza,ze to manual i niezagazowany. ze zdjec trudno cokolwiek powiedziec,najlepiej jedz,i zobacz :cool2:

Opublikowano
dla mnie bomba felgi! wie ktos co to za fele jaki maja symbol marke cokolwiek ? - aaaa btw tab.rej.fajna Wiejski Sprzet Kaskaderski ;)

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
Moja w mieście pali 13 lpg a wolno nie podróżuje,20 to chyba trochę za dużo...Według gościa co mi zakładałgaz 2,5l pali litr wiecej to 40 litry tak z 4litry lpg wiecej.

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ponieważ nadal szukam znalazłem tak ą ( tylko cena podejrzana )

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3859456

i taka do tej mam sporo bliżej jak do pierwszej

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3880059

Obie raczej ok...Aczkolwiek w tej 1szej wnętrze wygląda na zmęczone(to wrażenie potęgują dywaniki),no i...lampka w drzwiach nie świeci ;) . Jeśli do tej drugiej masz blisko to podjedź.

IMHO obie maja beznadziejne felgi i wydech...

:lol: Co beznadziejnego w seryjnym wydechu?Felgi w tej drugiej też seryjnea do drugiej te nawet pasują. :roll:

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Ja osobiście nie uważam żeby seryjne felgi czy wydech to było kiepsko nie lubię sportowych 2wydechów bo to źle świadczy o użytkowniku wg mnie tą drugą jak tylko moją sprzedam pojadę obejrzeć i może czasem trafić do mojej zagrody:)

O ile silnik i skrzynia chodza bez zarzutu bo wnętrze moge sobie wyrobić podobnie jak felgi:)

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Tez sie waham czy swojej 520 nie sprzedac i nie kupic czegos mocniejszego...

kupilem za 8500 i wlozylem juz ze 3000 w te auto...

Ale trzeba wiedziec ze malo ludzi chce kupic cos z wiekszym silnikiem... i latwiej sprzedac 2.0 niz 4.0

Johny, ale blendę i niebieski mieszek ///M to chyba sobie zostawisz, co? :mrgreen:

Opublikowano
Ta mi się bardzo podoba chyba na nią padnie co wy na to:

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C3670068

super bryczka V8 tak?

rozmawiałas telefonicznie z włąscicielem juz ?

naprawde fajny egzemplarz - jedyny minusik to brak pełnego kompa ale jak stan furki jest dobry to czego nie brac

:8) szpere sobie wsadzisz, do takiego motorku hmmmm

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Nie no szpera mi niepotrzebna chciałem szybkie autko z automatem M60B30 jest w sam raz do tych celów chociaż wolałbym 540 ale nie stac mnie

Dzisiaj dzwonie do właściciela

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Nie no szpera mi niepotrzebna chciałem szybkie autko z automatem M60B30 jest w sam raz do tych celów chociaż wolałbym 540 ale nie stac mnie

Dzisiaj dzwonie do właściciela

ale dałem ciała - oglądałem furkę no fakt ale jak sie wypowiadałem to nei wiem co mi sie uroiło ze to manual :duh:

(OO)=== OO===(OO)